Blogcikkek

MENÜ

Közúti fuvarozás, árucsomagolás, tengeri szállítmányozás, közúti fuvarozás, full konténeres szállítmányozás,

A szakszerű, tökéletes árucsomagolás szinte minden igényes vállalkozás munkájának szerves részét kell, hogy képezze. Az áru méretétől és halmazállapotától függően, árucsomagolás alatt érthetünk például dobozolást, pántolást, címkézést, szükség esetén pedig hagyományos- vagy zsugorfóliázást. Ide tartozhat még több adminisztrációs, illetve logisztikai feladat is. Természetesen a csomagolóanyagok beszerzése, és a címkék legyártása is megoldható. A közúti fuvarozás elsősorban rövid távú, helyi vagy regionális viszonylatban gazdaságos, de a távolsági szállítás is nagyon elterjedt ebben a kategóriában. Amennyiben a cég nem rendelkezik megfelelő szállítóeszközzel, abban az esetben célszerű közúti fuvarozást végző cégnek kiszervezni a feladatot.

Tovább0 komment

Duguláselhárítás, csatorna tisztítás, lefolyótisztítás

duguláselhárítás azon szolgáltatások egyike, amelyet a szerencsésebb embereknek soha nem kell, hogy igénybe vegyenek. Azok azonban, akik e szolgáltatás mesterembereit kénytelenek riasztani, gyakran értetlenül állnak a végösszegként hallott ár előtt. Pedig, ha kicsikét más irányból közelítenénk meg a témát, sokkal világosabbá válna számunkra egyrészt az, hogy miért is annyi amennyi, másrészt az is, hogy a duguláselhárítás sokkal kisebb összeg, mint amennyi egy nagyobb dugulás után egyéb, járulékos költségként felmerülhet, ha például bontani és renoválni is kellene a hiba elhárítása érdekében.

Tovább0 komment

Autómentés, baleseti mentés, műszaki mentés

Nagy gépparkkal és szakmai tapasztalattal próbálunk az Ön rendelkezésére állni. 3.5 tonnáig gyakorlatilag mindent el tudunk szállítani. Ha műszaki mentésre lenne szüksége, akkor hívjon minket bizalommal és kollégáink állnak az Ön rendelkezésére. A műszaki meghibásodás, egy olyan dolog amivel nem lehet viccelni. Ha egy műszakilag meghibásodott autóval próbálunk meg közlekedni, akkor akár az autó műszaki állapota is tovább romolhat, és a műszaki mentés helyett már autómenés szükséges.

Tovább0 komment

Homlokzati állvány, zsalu, állvány bérlés

homlokzati állvány bérlés, építés gazdaságos, gyors az össze- és szétszerelés, átalakítás, egyszerű a szerkezet és az építőipari állvány elemeinek kapcsolása ékkel történik. Az állványzat tartóelemeihez való rögzítésük megakadályozza azok elvesztését. A homlokzati állványzatok építése, bontása gyors, elemei könnyen szállíthatók, az elemek könnyűek, általában egy ember képes azokat mozgatni. Az építőipari állványoknál felhasználható anyagok megfelelnek a fokozott szilárdsági követelményeknek, amely a biztonságot növeli.

Tovább0 komment

Állvány bérlés, homlokzati állvány, zsalu

Állvány bérlés, guruló állvány kölcsönzés kedvező feltételekkel. Minden, ami az állványozáshoz szükséges. Homlokzati állványok, épület állványok, guruló állványok bérbe adása rövid és hosszú távra. - Állványok tisztítás nagy szakértelemmel. Tudni akarsz az állvány bérlés háttérköltségiről? Nem vagy tisztában az állványozás munkavédelmi szabályaival? A hibás állvány építés következtében nem szeretnél drasztikus büntetéseket fizetni, esetleg életjáradékot egy vagy börtönt büntetést reszkírozni egy szakszerűtlenül kivitelezett állványozási munka hozadékaként?

Tovább0 komment

Kovácsoltvas kerítés, rozsdamentes korlát

Kollégáink a rozsdamentes korlát, kovácsoltvas kerítéskovácsoltvas kapukovácsoltvas korlátgyártás területén nagyon nagy tapasztalattal rendelkeznek. Minden kérdés területén készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Cégünk nagyon jó árakon dolgozik! Mindezek mellet cégünk ingyenes felmért is vállal minden megkeresésre. Ha megkeresett minket, rozsdamentes korlát, rozsdamentes korlátkovácsoltvas kerítéskovácsoltvas kapukovácsoltvas korláttal kapcsolatban, akkor kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az árak és az ingyenes felmérés kivitelezése miatt.

Tovább0 komment

Könyvelés Budapest, bérszámfejtés Budapest, adótanácsadás Budapest

könyvelés Budapest a múltban történt gazdasági események rögzítése. A könyvelő Budapest legfőbb feladata, hogy a cég bizonylatait, számláit olyan rendszer szerint rögzítse, amiből elkészíthetőek azok a bevallások, amiket a hatóságok felé kell beadni. A könyvelő Budapest az így feldolgozott bizonylatok lapján tudja megmondani a cég tulajdonosainak, hogy a vállalkozásnak mikor, mennyi adót kell fizetni, vagy éppen, hogy mennyi adót igényelhet vissza, mennyivel tartoznak mások a cégnek. A könyvelő Budapest alapvető feladatai közé tartozik a számlák rögzítése és ezek alapján a szükséges bevallások folyamatos elkészítése, az éves beszámolók elkészítése és benyújtása és ezek pénzügyi kötelezettségéről a cég vezetésének a tájékoztatása.

Tovább0 komment

Lindab tető, cserepeslemez, tetőfedés

Ha tetőfedés mesterfokon akkor: Beorna.

Akár új ház építésekor, vagy egy régebbi tetejének a felújításakor el kell gondolkoznunk azon, hogy milyen tetőfedő anyagot válasszunk. A kínálat egyre nő, választásunkat azonban számtalan tényező befolyásolja. Alapvetően persze a pénztárcánk és egyéni ízlésünk, de a műszaki paramétereket se hagyjuk figyelmen kívül.

Ha új családi ház építésébe kezdünk, vagy a régi ház tetejének a felújítását tervezzük, akkor nem mindegy, hogy milyen tetőfedő anyagot választunk. Íme néhány szempont: A tetőfedés legyen csapadékbiztos, jó vízelvezető tulajdonságokkal rendelkezzen, legyen fagyálló, legyen javítható, gátolja a tűz elterjedését, legyen gazdaságos, és végül de nem utolsósorban legyen esztétikus kivitelű. 

Tovább0 komment

Öntöde, 3D nyomtatás

Precíziós öntödénk hosszabb ideje foglalkozik olyan öntvényminőségek gyártásával, melyekkel szemben követelmény a szívósság, a jó ütőmunka és hosszú élettartam.

Gyártunk többek között rézsűkaszához szemeskéseket, melyeknek kopásnak kitett része, 68-70 HRC kemény. Ez a gyakorlatban legalább négyszeres élettartamot biztosít, jelentősen növelve a használati érték-ár arányt.

Tovább0 komment
Asztali nézet