Autómentésbaleseti mentésműszaki mentés

Nagy gépparkkal és szakmai tapasztalattal próbálunk az Ön rendelkezésére állni. 3.5 tonnáig gyakorlatilag mindent el tudunk szállítani. Ha műszaki mentésre lenne szüksége, akkor hívjon minket bizalommal és kollégáink állnak az Ön rendelkezésére. A műszaki meghibásodás, egy olyan dolog amivel nem lehet viccelni. Ha egy műszakilag meghibásodott autóval próbálunk meg közlekedni, akkor akár az autó műszaki állapota is tovább romolhat, és a műszaki mentés helyett már autómentés szükséges.

Kérje egyedi ajánlatunkat! Ha Ön valamilyen szerencsétlen okból kifolyólag sajnálatos módon balesetet szenvedne és szüksége lenne egy baleseti mentésre, akkor hívjon minket bizalommal és kollégáink az Ön segítségére lesznek. Sajnos ebben a téli időben a balesetek száma rohamosan nő a csúszós utakból kifolyólag. Ilyenkor nagyon sok a kisebb koccanás, de sajnos a nagyobb balesetek száma is megnövekszik. Egy ilyen baleset koccanás után szükségünk lesz baleseti mentésre, hogy elszállítsák a sérült autónkat az út széléről.

Az év minden napján és minden napszakában munkára készen állunk és próbálunk mielőbb az ügyfeleink segítségére lenni. Professzionális, megbízható és megfizethető autómentés szolgáltatás! A 0-24 órában az Ön szolgálatára állunk és várjuk hívását! Nagyon sok olyan eset fordul elő amikor szükség lehet autómentésre. Ez lehet műszaki meghibásodás, vagy karambol is.