Blogcikkek

MENÜ

Autómentő, autómentés és sofőrszolgálat

Autómentés árak kedvezően, autómentőautómentés sofőrszolgálat

 

Amikor a személygépjármű  akkumulátora lemerült, motorjának indítása két módon lehetséges.

A jármű megtolásával az indítómotor külső villamos táplálásával, indítás önálló segédakkumulátorral, indítás másik jármű villamos hálózatáról.

Ha rendelkezel megfelelő indítókábellel és van egy segítőkész autós, akkor néhány perc alatt ismét életet lehelhetsz az autódba.

Dízeles autóval ne próbálkozz, de ha még is akkor csak igen komoly kábellel.

Tovább0 komment

Minden amit a betonozásról tudni kell!

MIXERBETON ÁRAKBETONOZÁSBETONPUMPA MI MINDENRE KÉPESEK VAGYUNK!

A beton sokkal több, mint amit elsőre számítanánk. Több féle képpen emlékezhetünk rá, mire használjuk, különböző fajtájú betonok állnak az igényeink szerint: a statikai követelmények, a bedolgozás sebessége, a belső hőmérséklet és számos további kritérium határozza meg, milyen betont kell alkalmaznunk. 

Tovább0 komment

Sarok ülőgarnitúrák és beltéri bútrok!

Kanapék vására Nálunk!

A kanapék ugyanolyan kényelmet szolgáló bútorok mint az ülőgarnitúrák. A kanapék általában egyenes fekvésű esetleg ággyá alakítható kivitelű bútordarabok Ez a bútor könnyen lehet eleme a nappalinak vagy akár társalkodó/szivarszobának is. Mindenképpen eleme a társalkodáshoz történő kényelembe helyezkedéshez vagy esetleg TV nézési elfoglaltságnál. A kanapék szintén rengeteg színben és anyaggal kaphatóak. Jellemzően párnázott háttámlával és kar részekkel van ellátva.

 

Tovább0 komment

3D nyomtatásért kérjen ajánlatot!

ÖNTÖDE3D NYOMTATÁS MERT NINCS ELÖTTÜNK AKADÁLY!

Temérdek öntvényt hozunk létre az öntöde műhelyünkben, melyek anyaga főként acél, saválló acél és bronz. A precíziós technika legfőbb elemei a legfontosabbak a bonyolult, megmunkálással nehezen kialakítható egyedi öntvényformák.

 Az öntöde irodánknál főként acélöntvényeket hozz létre. A fémöntvények tulajdonságait ötvözéssel tudjuk elő álítani. Fémöntvényeink nagy számban állítjuk elő az autó szerelésél, mezőgazdasági és élelmiszeripari felhasználásra, de öntvényeink között felfedezhetőek záralkatrészek, zsanérok is.

Tovább0 komment

Infraszauna árak miatt hívjon fel minket!

INFRASZAUNAINFRASZAUNA ÁRAK  MERT NAGYON SOK BETEGSÉGET ELKERÜLET EZZEL A BERENDEZÉSSEL!

 

A világ fentibb országaiban élő nemzeteknél több ezer éves múltra tekint vissza a szauna és a szaunázás története, melynek legismertebb formája az infraszauna. Legelösszőr tisztálkodásra, mosakodásra, fürdésre szolgáltak ezek a berendezések, de a gyermek áldásál és a betegek gyógyítása során is teljes mértékben bevált.

A szaunáknak nagyon sok elképzelése megrendelhető nálunk, az egyszerűtől a bonyolultabb funkciójú és kialakítású kinézetig is. A szaunázás a norvégoknál a nemzeti identitássá vált, aki nem használja az infraszauna kelléket, az nem is igazi norvég.  A németül beszélő régiókban a hideg vizes zuhanyzás és a meztelenség kötelező, kínában is a szauna-etiketthez tartozik. Ezzel szemben a franciáknál és az angoloknál nem szabad a meztelenkedés. Szülőhazánkban a nyilvános, koedukált szaunákban kötelező felvenni a fürdőruhát.

Tovább0 komment

Ha tető kell, akkor nézzen alaposan utána!

CSEREPES LEMEZTETŐFEDÉSCSEREPES LEMEZ ÁRAKLINDAB TETŐ NÉZZE MEG MUNKÁINKAT!

Lindab tetők sokkal kifinomultabbak, mint a régi cserépből készült tetők, mivel kis súlyukból és könnyű szerkezetükből adódóan könnyebben ellenállnak a viharok okozta elemi rongálódásoknak. Fémes szerkezetének köszönhetően nem áznak át,ellentétben a kisebb vízmennyiséget felszívó cseréptetőkkel, így a fagykár sem okozhat problémát a cserepes lemezekben.

Mivel az előre tervezésnek köszönhetően méretre rakosgatva, akár nagy táblákban is lehet elvinni tetőfedéshez szükséges cserepes lemezeket, így a szerelése sokkal könnyebb, mint az időigényes hagyományos cseréprakásé.

Tovább0 komment

Csőszerelés árakért kérjen ajánlatot!

HEGESZTÉSMINŐSÍTETT HEGESZTŐCSŐSZERELÉS,   ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS FÁRADJON BE AZ IRODÁNKBA ÉS MINDENT MEGBESZÉLÜNK!

hegesztés mint kifejezés különálló szerkezeti elemként készült fémalkatrészek hő vagy nyomás segítségével, hozaganyag vagy hozaganyag nélküli összerakása és ezzel oldhatatlan kötés létrehozása.

A mai világban ívhegesztésre specializálódott, amely az egyik legrégebbi és leggyakrabban használt hegesztési eljárás fémek össze illesztesénél.

A hegesztéshez pontos hőenergiát az elektróda és a munkadarab között létrejövő ívfény biztosítja.

Ebben a szakágban ismert minden hagyományos és speciális hegesztési eljáráshoz ajánlunk fel lehetőséget.

Tovább0 komment
Asztali nézet