Blogcikkek

MENÜ

3D nyomtatása mint a 21.sz Pioneer megoldása

A 3D nyomtatás mint új szolgáltatása a piacon. Ismerje meg!

- Maximálisan nyomtatható méret: 250 mm x 200 mm x 200 mm

- A 3D nyomtatás mozgási vektoriális irányai: X,Y, Z tengelyek mentén halad a kötőlézer.

A 3D nyomtatás során egy lézeres letapogató rendszer a műnyag tömböt teljes egészében képes a nyomtatás során újra rekonstruálni. Az orvostudományban szintén használatos eszköz mivel a beteg feltérképezése során egy tökél

Tovább0 komment

edzőterem budapest, fitness terem budapest, fitness terem 13.kerület

Fitness terem 13. kerületedzőterem Budapest nézze meg a gépeinket!

Gondolkoztál már azon, hogy miért fontos, hogy gyakran  járj el edzeni és  edzőterem Budapesti kondinkba benézzél párszor? Azon kívül, hogy talán hamarabb fogsz hölgyet vagy épp a férfit találni, számos kedvező egészségügyi hatása is van a heti edzésnek, a fitness terem 13.kerületében!

A gyakori sport, a megfelelő fizikai aktivitás számos kedvező hatással bír az erekre is. Átalakulnak a fizikális képességeid, nő az izomcsoportod, a hajlékonyságod, a koordinációd és az állóképességed ezért szoktak az emberek többsége a fitness terem Budapestbe járni.

Tovább0 komment

Egyedi szauna építés otthon!

Infraszauna használata:

Többnyire van aki 30 – 40 perc után, aki azonnal lezuhanyozik, és van aki megvárja, hogy megszáradjon a teste, lassan kihűljön, és csak utána zuhanyozik. Az elegendő folyadék bevitelről (ásványvíz formájában) mind előtte, mind utána érdemes inni.

Tovább0 komment

Csirkehálótól a kovácsoltvas kerítésig!

A kovácsoltvas kerítés  egyszerű magában nem teljes mivel maga a kapu és a terasz korlátja adja a teljes összhangot a külső látványt illetően.

Egyaránt fontos megjegyezni, hogy a kapu és a kerítés mintázata lehetőség szerint hasonló legyen,pontosabban a kapuban található motívumok legalább egy része legyen fellelhető a kerítés mintáiban.

Tovább0 komment

Cseréljen akkumulátort, mielőtt reggel egyszer csak nem tud elindulni!

A folyamatos használatú nagy igénybevétel hatására az autó akku is, mint minden fogyóeszköz, egy idő után sajnos elhasználódik. A személyautók esetében fokozottan kell ügyelnünk az autó akku vizsgálatára, hiszen nemcsak roppant kellemetlen, ha leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát kérni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Tovább0 komment

klíma, klímaszerelés, klíma akció, klíma árak, klíma tisztítás, klíma budapest

Melyik klíma lesz tökéletes az ön otthonába?

klíma árlistája a képekkel, műszaki adatokkal és árakkal a felmérés előtti tájékoztatást szolgálja.   A díjmentes helyszíni felmérés után Ön kap tőlünk írásban egy dokumentumot a klíma beszerzéséről, ami a szakmai szempontok figyelembevételével és az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően kialakított árral készül, egyedileg az Ön számára! A dokumentum több félét tartalmaz, több árkategóriában, a garanciális és a fizetési feltételeket is látni fog a klíma mint termékekről.

Ingyenes felmérés rendelés nélkül ha klíma érdekelné? 

Elsőnek kérjen nálunk akár árajánlatot, hogy a klíma mennyibe is kerülne őnnek ha akár még klímaszerelést is szeretne hozzá kérni.
Így kap válalkozásunktól egy komplex árajánlatot az Ön számára a legjobb az aktuálisan legjobb klíma típusokról és a helyszínre beépítés költségeiről.

Tovább0 komment

Bútorszállítás - lomtalanítás - költöztetés?

A speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsik burkoltak, filcezettek, minden szükséges felszereléssel, védőanyaggal ellátottak. Minden adott a színvonalas, felelősségteljes szakmai munkához. A Franko-költözés teljes körű garanciát vállal az általunk végzett belföldi és külföldi költöztetés egészére. Mi segítünk, hogy aggodalmak nélkül élvezze az újdonság izgalmát. 

Tovább0 komment
Asztali nézet