Melyik klíma lesz tökéletes az ön otthonába?

klíma árlistája a képekkel, műszaki adatokkal és árakkal a felmérés előtti tájékoztatást szolgálja.   A díjmentes helyszíni felmérés után Ön kap tőlünk írásban egy dokumentumot a klíma beszerzéséről, ami a szakmai szempontok figyelembevételével és az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően kialakított árral készül, egyedileg az Ön számára! A dokumentum több félét tartalmaz, több árkategóriában, a garanciális és a fizetési feltételeket is látni fog a klíma mint termékekről.

Ingyenes felmérés rendelés nélkül ha klíma érdekelné? 

Elsőnek kérjen nálunk akár árajánlatot, hogy a klíma mennyibe is kerülne őnnek ha akár még klímaszerelést is szeretne hozzá kérni.
Így kap válalkozásunktól egy komplex árajánlatot az Ön számára a legjobb az aktuálisan legjobb klíma típusokról és a helyszínre beépítés költségeiről.

A megnézés, sőt még az árajánlat sem jár semmiféle vásárlási kötelezettséggel mert klímaszerlésről is akár beszélhetünk ha nálunk vásárol meg mindent!

Nem vagyunk egyetlen márka felé sem elkötelezve, nincsen kizárólagos kapcsolatunk, azokat a márkákat fogjuk ajánlani amiről tudjuk, hogy jó minőséget gyártanak és stabil a garanciális háttér ezért ha klíma árak  érdekelné hívjon minket!

A felmérés után házához, életkörülményeihez, szokásaihoz leginkább megfelelő klímakészüléket fogjuk ajánlani Önnek, mert Arra törekszünk, hogy elégedett legyen az általunk elvégzett munkával, hiszen így barátaink is ajánlani fogja majd cégünket klímaszereléssel kapcsolatosan is. Mi nem egy online bolt vagyunk, ahol az eladás befejeződik az áru kiszállításakor és lehet reklamálni egy elérhetetlen callcenternél, hanem bármilyen észrevétel, hiba, kérdés, klímaszerelés javítás esetén a továbbiakban is állunk a vásárlóink rendelkezésére, nálunk csörög a telefon.

Egy sima klímaszerelés berakása kb pár óra alatt elkészül. Ez egy simább klímaszerelés, ami 3-5 méter csövezést, illetve egy vagy két fal átfúrását von maga után. 

Hajnali 6 órakor kezdünk az első címen, mert ekkor már nem zavarja a többi lakót a fúrás és a rakodás zaja mert azért egy klímaszerelés nem egy csöndes folyamat. A következő címre 13-14 óra között érkezünk, s 17-18 óra között várható a  a klímszerlésnek a vége. A hétvégi klímaszerelést kizárólag családi ház esetében javasoljuk, mivel egy társasházban zavarnánk a munkálatokkal a többi lakó nyugalmát, ami felesleges veszekedések forrása lehet. 

 

Sokszor felmerülő kérdéslehet az ügyfeleink gondolatiban: mennyire fogunk port, szemetet, sittet hagyni magunk után klímázáskor?

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy nem verjük szét az otthonát a szerelés miatt. Ez nem lakásfelújítás lesz sitt kupacokkal és tégláig levert vakolattal, hanembármennyire hihetetlen ez a legpontosabb klíma szerelési folyamat.

 

Minőségi klíma akció mert nálunk a legjobbat veheti meg

Minden klíma még a legegyszerűbb klímák is minőséget vonnak maga után! Nagyon egyszerűen üzemeltethető minden klíma berendezés még ott is, ahol az átlagtól melegebbek a nyarak és hosszabb ideig tart a hőség, vagy forróság, mint példáulMagyarországon (ha az utóbbi pár év nyarait vesszük alapul) ahol fokozott igénybevételnek vannak kitéve a hűsítő  eszőzök.

 

Kedvező árú klíma akció jöjjön be boltunkba!

Szerencsésnek mondhatja magát az,aki éppen a klíma akció ideje alatt vásárol új klímát, mert így kiváló berendezéseket nagyon kedvező áron kaphat meg.

 

klíma akció választéka lehetőséget ad számunkra, hogy az elvárt hűsítő időjárást pontosan azon a helyen tartsa fent, ahol azt mi szeretnénk, akár hűtésről, akár melegítésről van szó.A klíma akciókor a jelenleg legmoderneb technológia az inverteres technológia,ennek alkalmazásával készülnek a lehető legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkező klímák. Az egyszerűbb  klímákkal szemben az inverteresklíma nem kapcsol folyamatosan ki és be az elvárthőmérséklettartomány biztosítása érdekében, hanem teljesítményét fokozatos, lassúemeléssel, csökkentéssel éri el és ez által a klíma akció során nagyon jó áron lehet megvásárolni.

Ha klíma akciót szeretne találni , hogy akár nyáron ne a nagy melegben kelljen ülnie ott hon nyugodtan nézzen be hozzánk.Ha valaki felfedezz akár klíma akciót és megvásárolja akár  kedvezőbb áron nem kell egyből arra gondlni hogy ilettő csak azért vett klímát mert olcsóbb volt mint az eredti áron. Ha klíma akciókor rendelünk klímát lehet hogy még a klímaszerlés Budapesteni házakban még kedvezőbben tudjuk megcsinálni önnek.

klíma áraknál nagyon oda kell figyelnünk, hogy nem biztos hogy az a megfelelő hogy mindig a legdrágább klíma vásárlást választjuk.Klíma vásárlásnál alaposan meg kell nézni, a klíma típusát, minőségét és hogy energia takarékos is, és csak úgy dönthetünk akár klíma akciók közül válassztunk vagy akár eredeti áron vennénk meg.

Biztonságos klíma tisztítás, garancia vállalássl!

Cégünk alkalmazottai sok éves tapasztalattal profi klíma tisztítási szolgáltatást nyújtanak!

Miért mondjuk minden ügyfelünknek  a klíma tísztítást?

Ha az ön otthona Pest-megyében található akkor a klímaszerelés Budapesti kollégáink díjmentesen megcsinálják otthonában ha a klíma Budapesti üzletünkben megrendeli az adott termékeket. Azért is fontos minnél közelebbi klímás vállalkozást  találni mint például a klíma Budapesti telephelyünknél akár gyorsabban ki is tudunk szállni ha a klímaszerelés Budapesti szolgálattásunkat választja vagy akár ha elromlana a klíma akkor gyorsabb megtudjuk oldalni a problémát.

Ha klíma Budapest érdekli vagy akár klímaszerlés Budapesten gondolkozik akkor hívjon minket és mindent átbeszélünk!