Blogcikkek

MENÜ

Budapesti épületgépészet

Gázszerelő: a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal gázszerelői engedélyével, igazolványával kell, hogy rendelkezzen. Az engedély feltétele a gázszerelői mestervizsga.

Amennyiben egy teljes rendszert szeretne kialakítani vagy felújítani, akkor is a fűtésszerelő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak Budapesten és Pest megyében.

Tovább0 komment

Menyasszonyi ruha és vőlegény öltöny Nyíregyházán

Esküvői ruha, nézzen szét nálunk!

 A következő képeken az esküvői ruha modelleket láthatja (a legújabb esküvői ruha kínálatunk folyamatosan kerül fel a honlapra, ezért sürgős esetekben érdemes inkább szalonunkban szétnézni, ahol a teljes választékot be tudjuk mutatni).

Többféle fazonú esküvői ruha, többféle anyag, többféle csipke –  választékunkban biztosan megtalálod az egyéniségedhez és stílusodhoz tökéletesen passzoló, Hozzád illő esküvői ruha darabot.

Tovább0 komment

Cserepeslemez és Lindab-tető

A Lindab cserepes lemezek egyedivé varázsolják a tetőt, hiszen változatos szín és formavilággal gyártják őket, a hagyományos színektől a rusztikuson keresztül,egészen a legmodernebb dizájnnal ellátott kivitelig, hagyományos magasabb és kevésbé megszokott alacsonyabb hullámú változatban is. Matt felület esetén jobban fog hasonlítani a normál tetőkre, de fényes felületeket is lehet választania tetőfedő javaslatára.

Mivel a cserepeslemez felülete sima, így nehezebben ragad meg rajta a por, a piszok vagy akár a moha, ezért sokkal tisztábban tudja tartani, mint a hagyományos cseréptetőt. Csúszós felületéből adódóan még a hóréteg is hamarabb eltűnik róla.

Tovább0 komment

Hogyan viselkedjünk, ha infra szaunázunk?

Az infra szauna helyes használata:

Szaunázás előtt fél órával fogyassz el körülbelül fél liter szénsavmentes ásványvizet. Ez azért fontos, hogy ne dehidratálódj izzadás közben, valamint hatékonyabb legyen a méregtelenítés. Szaunázás közben lehetőleg ne fogyassz folyadékot, mert azzal lassítod a méregtelenítést.

Míg a hagyományos finn szaunában az emberek többsége nehezen bír tíz percnél tovább maradni, addig az infra szauna esetében érdemes - és nem is megterhelő - 30 percet időzni.

Tovább0 komment

Sofőrszolgálat Budapesten, jusson haza biztonságban!

Az itt is jelentkező piaci verseny miatt a sofőrszolgálat árak csökkenésnek indultak, ami szintén előny az ügyfelek számára.

Fix sofőrszolgálatsofőrszolgálat árakNon-stop sofőrszolgálat

Cégünk több éves tapasztalattal, "A", "B", "C", "E", kategóriával rendelkező kollégái készséggel állnak minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.

Szórakozásból tart haza, de többet ivott a kelleténél?

non-stop sofőrszolgálat célja, hogy Ön, szabadidejét teljesen kihasználva bátran szórakozhasson, élvezni tudja szerettei, barátai társaságát és nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt vagy alkoholt ivott, biztonságban, saját autójával hazajusson sofőrszolgálatunk segítségével.

Tovább0 komment

Inox, azaz rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kapuk, kerítések

A ház kivitelezésének előrehaladtával - persze anyagi lehetőségeinkhez mérten - időszerű lehet a régi kerítés lecserélése.

Ekkor különféle szempontok szerint érdemes végiggondolni a hosszú- és rövidtávú előnyöket és hátrányokat, ami fontos lehet a kovácsoltvas kapu és kovácsoltvas kerítés elkészítése során.

Kovácsoltvas kerítés Budapestkovácsoltvas kapu árak Budapesten

Tovább0 komment

Esküvői ruha és esküvői ruha árak

Esküvő szervezés vagy rémálom a köbön?

Mindenki lelkesen készülődik a nagy napra az elején de a legtöbb esetben a kezdeti lelkesedés átmegy fejfájásba, hisztibe, idegeskedésbe és csapkodásba.

Az esküvő szervezése nem kettő perces feladat. Ha már csak az esküvői ruha kiválasztására példának amely a legtöbb energiát veszi el a menyasszonyok drága idejéből. 

Tovább0 komment

Zsalu, Homlokzati állvány, Állvány bérlés, Állványozás

zsaluzásra vonatkozó terv a betonszerkezetek elkészítésének elengedhetetlen eleme. Az építőmesterek vagy zsaluzóácsok ezen tervek alapján helyezik el a zsalutáblákat a megfelelő helyre, ezáltal meghatározva az épülő szerkezet végleges formáját. A zsaluzási terveket minden esetben a kiviteli terv tartalmazza, amely alapján az épületet felépítik.

Állványbérlés

Cégünk már hosszú évek óta áll ügyfeleink szolgálatában állvány bérléshomlokzati állvány, állvány kölcsönzés, zsaluzás és állványozás szolgáltatással.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek az építőipari szakmában. Legyen szó akár családi házakról, üzleti épületekről, nálunk megtalálja azt az állványozási rendszert, amely kielégíti a megrendelők igényeit. 

Tovább0 komment
Asztali nézet