Gázszerelő: az MKEH gázszerelői engedélyével és igazolványával kell hogy rendelkezzen. Az engedély kiadásának feltétele a gázszerelői mestervizsga. A gázszerelő mellett dolgozhat segítő, segédmunkás képesítésre vonatkozó megkötés nélkül. Az elosztói engedélyes azon dolgozói, akik gáz alatti rendszereken végeznek munkát, szintén kizárólag igazolvánnyal rendelkező gázszerelők lehetnek.

Elkészült gázellátó rendszert csak gázszerelő igazolvánnyal rendelkező személy adhat át. Arra vonatkozóan nincs semmilyen korlátozás vagy megkötés, hogy a gázszerelés során hány és milyen képzettségű személy működhet közre. Előfordulhat, hogy az igazolványos gázszerelő csak a munkafázisokat irányítja. A megépített rendszerért a felelősség viszont az övé.

Amennyiben egy teljes rendszert szeretne kialakítani vagy felújítani, akkor is a fűtésszerelő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak Budapesten és Pest megyében. Amennyiben fűtésszerelőt, gázszerelőt keres a probléma megoldására, forduljon hozzánk bizalommal, rövid idő alatt megoldjuk az előállt problémákat.

Egy pár órás intervallum meghatározása után már érkezik is a vízvezeték szerelő, aki a javítás során esetlegesen felmerülő anyagok beszerzését is elvégzi. Pénzt pedig az évtizedek alatt megszerzett vízszerelő tapasztalatunk alapján takarítunk meg Önnek.

Részletes árajánlatért, időpont-egyeztetésért hívja fűtésszerelő kollégáinkat! Cégünk mindenre tud megoldást, és minden féle-fajta szerelési munkában kellően rutinos. Legyen akármilyen fűtési berendezés, alkatrész vagy szerelés, egész évben számíthat ránk.