Blogcikkek

MENÜ

Mi is az az elevátor?

EGYEDI GÉP GYÁRTÁSELEVÁTOR MERT SEGÍTÜNK MEGÉRTENI A MŰKŐDÉSÜKET!

Az eszközök előállítása és az egyedi gép gyártás  tevékenységünk keretében olyan egyedi gépek, célgépek gépgyártói vagyunk, melyekkel megrendelőink jellemzően ellenőriznek, mérnek, szerelnek vagy megmunkálnak valamit.

Egyedi gép gyártás és géptervezés iparágunkat ismertető  bemutató katalógusunkat letöltheti pdf formátumban is akár.

Tovább0 komment

Tudjon többet a limuzinokról!

LIMUZINLIMUZIN BÉRLÉSLIMUZIN BÉRLÉS BUDAPESTLIMUZIN KÖLCSÖNZÉS MERT BENNÜNK NEM FOG CSALÓDNI!

 

EGY KICSIT TUDJUNK TÖBBET A LIMUZINRÓL:

limuzin a hagyományos autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb jármű az autógyártás ideje alatt. A legtöbb esetben hosszú kivitelű, extra felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső teret nézve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős monitor, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma berendezések. Napjainkban szerencsére mindenki számára elérhető buli formának számít a limuzin bérlés Budapesten.

Tovább0 komment

Cserepes lemez árékért érdeklődjön nálunk!

CSEREPES LEMEZCSEREPES LEMEZ ÁRAK KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT!

 

 

cserepes lemez szolgáltatásainkat kifejezetten úgy dobták  a piacra a gyártók, hogy jó használati tulajdonságokkal jellemzett terméket állítsunk elő, a gazdaságosság egyidejű kihangsúlyozása mellett. Vállalatunk a cserepes lemez  termékeit főként beruházási célokra szokta inkább értékesíteni, és olyan ügyfelek részére, akik a termék kiválasztásánál elsősorban az árból indulnak ki.

Tovább0 komment

MINDEN AMIT AZ INJEKTÁLÁSRÓL TUDNI KELL!

PENÉSZES FALINJEKTÁLÁSFALSZIGETELÉS ELŐTTÜNK NINCSENEK AKADÁLYOK, AMIKET NEM TUDNÁNK LEKÜZDENI!

 

 

A több  100 éve épült irodaházaknál felmerülhet a falszigetelés hiánya, szinte biztosan problémákat okoz, amihez még az elmúlt években a belvíz és a helyi vízkárok is magy számban segítettek, hogy ilye problémákról kelljen beszélnünk. A felszínből feltőrő, onnan a falak kapilláris rendszerén felszívódó pára pedig a legveszélyesebb  kár okozói a saját szobáinknak

 

A pára által hozott sók a fal felületi lyukaiban a pára elpárolgása miatt kikristályosodnak és térfogatunk a többszörösére nő, ezzel jelentős károkat okozva a bevonatokban, a vakolatban, vagy akár magában a tégla mint épületi elemben is, ezért szokták már a mai házakat falszigeteléssel létrehozni egy olyan házat, ami nem károsíthatja a későbbiekben semmit.

Tovább0 komment

Műanyag tartály vagy műanyag medencék érdeklik? Hívjon minket bizalommal!

MŰANYAG MEDENCEMŰANYAG MEDENCÉKMŰANYAG TARTÁLY KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT ÉS MÁR MÁSNAP VÁLASZOLUNK!

 

Legjobb minőségű műanyag tartály értékesítése! Több évre kiszolgálja megrendelőit a műanyag tartály!

Műanyag tartály mint eladandó  termékeinket  a szennyvízkezelés mellett eső vízkezelésére is kiválóan megfelelnek, hiszen a csapadékvíz manapság egyre nagyobb értéket von maga után. A csapadék összeszedésére több típusú, kialakítású és méretű esővízgyűjtő műanyag tartály termék közül szerezhetjük be, mely elengedhetetlen kelléke az egyedi vízgazdálkodásnak

Tovább0 komment

Nem tudja a légcsatorna árakat, hát kérjen akkor ajánlatot!

 LÉGCSATORNALÉGCSATORNA ÁRAK MERT HA SZÜKSÉGE LESZ RÁ, TUDJA KIT KELL KERESNI!

Légcsatorna - mert egy okos ember mindenről szeretne tudni!

Vendéglátó egységek, irodaházak, alagutak, panellakások eszünkbe se jutna, hogy mi az az egy dolog ami hasonlít bennük?   Az alábbi példáknak kötelező eleme a szellőzőrendszer, így már a tervezésnél komoly szerepet kap a légtechnikai rendszerek elhelyezkedése. Mindegyikben meg kell oldani az elhasznált levegő, tűz, gőz, pára stb. elvezetéséről és a friss levegő bejutásáról, amit különböző méretű légcsatorna mint berendezésen keresztül lehet biztosítani.

Tovább0 komment

Már teljesen benőtte a gaz a kertjét, hát akkor hívj a fűnyírásra specialízálódott céget!

 

FŰNYÍRÁSFŰNYÍRÁS ÁRAK MERT MI GARANCIÁT IS ADUNK HOZZÁ!

 

Fűnyírás mint munka folyamatot, nem szertné akárkire bízni, már csak azért se,hogy ne hogy nagyobb kárt tegyen az adott területen.

 A fűnyírást vállalatunknál különleges külföldi AS gépekkel történik. Akár több méternél hosszabb gazzal,gyengébb fás szárúval benőtt területek eltakarítása, fűnyírása.

Tovább0 komment

Mi is történt autómentés során egy könnyed nyári éjszakán!

Műszaki mentésnél az autó még nem feltétlenül látszódik, hogy milyen anyagi következményekkel kell majd számolniuk. Az egy dolog amikor az ember hallja ezeket, és más az is, amikor saját magunk leszünk akár autómentés áldozatai. Az egyik este csörgött a telefonom és egy hölgy kétségbe esve mesélte el, hogy mi történt és azonnali műszaki mentést szeretne kérni. A story lényege, hogy egyedül jött haza a diszkóból és egyszer csak megállt az autó, minden előjel nélkül és

Tovább0 komment

Költöztetés Budapesten ahol akár azonnal ott tudunk lenni!

KÖLTÖZTETÉSKÖLTÖZTETÉS BUDAPESTKÖLTÖZTETÉS ÁRAKNEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS HÍVJON MINKET ÉS MINDENT MEGBESZÉLÜNK!

 

Ha Ön biztonságosan,pikk-pakk, szakszerűen szeretne elvítettni a dolgait, vagy csomagokat, rakományokat elszállitattni kis és nagy távolságokra, akkor bizony a legbiztosabb helyen jár a költöztetés Budapesti irodánknál! Alkalmazottainkkal több, mint két évtizede gyűjtjük az Ön számára oly értékes költöztetői, szállítói és nemzetközi költöztetésben való tapasztalatunkat, s bátran megjegyezhetjük, minden elképzelhető helyzettel volt már szerencsénk összefutni és megoldani a problémákat. Akkor is teljes körű segítőiként állunk rendelkezésre, ha egy hétköznapi ember keres meg minket s akkor is, ha céges pakolásra lenne ránk szüksége. Vállalatunk legfontosabb alapja, hogy gyors, megbízható, precíz munkánkkal levegyünk minden terhet megbízottaink válláról és ezen elvből akkor sem tudjuk elengedni  a megfelelő alap elveket, ha nemzetközi költöztetésről, szállításról van szó. Tapasztalatainknak köszönhetően  biztonságosan, tökéletes díjjal és gyorsan költöztetünk, és a költöztetésben is segítünk megbízottainknak. Bármely országba , a tőlünk megszokott udvariassággal, korrektséggel, segítőkészséggel és tökéletes költöztetés árakkal tudunk ajánlani.
Tovább0 komment

Nem tudja, hogy melyik a legjobb módszer a szőrtelenítésre?

LÁBÁPOLÁSLÁBSZAG ELLENSZŐRTELENÍTÉS MERT MINDENKIT EZEK A BAJAOK ÉRDEKELNEK!

 

Mivel már beköszöntött a forróság, ezért nagyon sok megrendelőnk érdeklődik, hogy miért kell oda figyelniük a lábápolásra és hogy mit tehetnek a lábszag ellen?

A meleg időszakban a nyitott cipellők, papucsok miatt,  különös figyelmet kell szánni a lábápolásra és a köröm ápolására. A lábápolást mindegy, hogy milyen praktikát használsz, de mindig jó alaposan be kell krémezned a lábadat! Jól simogasd meg a láb felső részét a lábhegytől a bokáig, végezetül kend be bőrtápláló, gombátlanító, lábszag elleni krémmel.

Tovább0 komment
Asztali nézet