EGYEDI GÉP GYÁRTÁSELEVÁTOR MERT SEGÍTÜNK MEGÉRTENI A MŰKŐDÉSÜKET!

Az eszközök előállítása és az egyedi gép gyártás  tevékenységünk keretében olyan egyedi gépek, célgépek gépgyártói vagyunk, melyekkel megrendelőink jellemzően ellenőriznek, mérnek, szerelnek vagy megmunkálnak valamit.

Egyedi gép gyártás és géptervezés iparágunkat ismertető  bemutató katalógusunkat letöltheti pdf formátumban is akár.

Kitűnő EGYEDI GÉP GYÁRTÁS,  BIZTONSÁGOS CÉLGÉP akár pár hónap alatt KÉSZÜL EL AZ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA.

Precízen, a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek is eleget tevő egyedi gépeket készítő gépgyártó hivatalos háttérrel rendelkezünk. A géptervezés és egyedi gép gyártás minden pillanatát átgondolt belső folyamatokkal ellenőrízzük, melyek hatékony működtetését innovatív technikai háttérrel valósítjuk meg.

Egyedi gép gyártás és gép előállításához a PLM modullal szoktuk előállítani az adott megrendeléseket.

A legjobb egyedi gép előállítói vagyunk, akinél a géptervezés és célgépgyártás teljes mértékben a PLM  alapokon tanulták ki az alkalmazottaink. Az egyik legsikeresebb PLM rendszer  alkalmazásával válogítjuk szét a CAM és ERP rendszereinket, azok mindegyikében elérhetővé téve az egyedi gépgyártás tevékenységünk során létrehozott és használt termék formákat.

A PLM rendszerünk legfontosabb előnye a gyorsabban rendelkezésre álló adatokkal, workflow és projekt menedzsmenttel támogatja a gyors és minőségi géptervezést és egyedi gép gyártást, az SAP pedig többek között hatékony vásárlásokkal, a felhasznált anyagok eredetének a nyomon követésével, valamint a gyártási folyamatok nyilvántartásával járul hozzá az különböző gépek megszerkesztéséhez.

Saját alkatrészgyártás ugyan azt vonja maga után mint a rugalmas célgép gyártási tevékenységi kör.

Ugyancsak az egyedi gép gyártás átfutási idejének minél alacsonyabb szinten tartását – valamint a minőség és a költségek kézben tartását – segíti, hogy üzletünknek tudhatunk egy gyárat amin a célgép gyártáshoz szükséges egyedi alkatrészek előállításához minden eszközünk megvan.

Az elevátor mint fogalom vagy akár a  felhordó darabos, szemes, szemcsés vagy por alakú ömlesztett anyagok vízszintes, illetve ferde irányú szállításra használt, folyamatos üzemű  szállító berendezés. A  csörlő elvén keringő többnyire energiával hajtotta dobok vagy lánckerekek körkörösen vezetik a vonóelemet, amely lehet gumi-, textil vagy drótkötél , illetve szemes vagy csuklós vonólánc . Az eszközre csavarral vagy kengyellel felszerelt tégelyekbe, illetve szállítókarokra felmenetben, az elevátor lábánál illeszkedő adagolócsúszdáról kerül a szállítandó anyag. Az alsó dobnál vagy lánckeréknél a serlegek és a szállítókarok átfordulnak, s a vonóelem erejétől függően gravítácios vagy a centrifugális erő hatására dobálja ki fele az áruinkat. Az elevátor munka ideje lehet a gyorsaságának köszönhetően akár 2,5 méter, szállítási magassága elérheti a 60 métert, szállítóteljesítménye a 200 köbmétert is meghaladhatja. Széles körben alkalmazott ipari és mezőgazdasági gép féle termék.

 

Elevátor mint eszköz és komplett elevátor berendezés gyártási folyamata mert egyszer mindenkinek szüksége lehet rá!

Ömlesztett anyagok vízszintes elvitelére alkalmas elevátor, különböző szállítási formákhoz szokták beszerezni a terméket.

Felhasználása: mezőgazdaságban növények megőrzésére, malomiparban, cementgyárakban stb.
A tégelyes  elevátor szalag értékesítés és gyártásnál szokták megvásárolni, mely híba hárítással szolgál és nem utolsó sorban teljes körű szerviz szolgáltatással.

Ezek különböző típusú hevederek négy vagy több betétszámmal kerülnek be az üzlekbe a cégek telephlyeikre. Vastagságukat a felvonószerkezet szélességéhez fejleszthetjük ki. Különböző formájúakra tudjuk a megrendeléseket leiktatni. Serleges elevátor előállítását, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza munkásainkra. telephelyünkön a munkásaink várják, hogy az Ön rendelkezésére álljon.

Amennyiben az elevátor hevederről, a gyártási mgoldásokról részletesebb és bővebb beszélgetést szeretne kapni vagy konkrét anyagmozgatási és feldolgozási feladat megoldását igényli, kérjük, írjon nekünk!