FŰNYÍRÁSFŰNYÍRÁS ÁRAK MERT MI GARANCIÁT IS ADUNK HOZZÁ!

 

Fűnyírás mint munka folyamatot, nem szertné akárkire bízni, már csak azért se,hogy ne hogy nagyobb kárt tegyen az adott területen.

 A fűnyírást vállalatunknál különleges külföldi AS gépekkel történik. Akár több méternél hosszabb gazzal,gyengébb fás szárúval benőtt területek eltakarítása, fűnyírása. A legmodernebb gazaprító gépünk kaszálni és mulcsozni is tudd egyszerre . Völgyekben, meredek domboldalakon akár 45-50 fokos dombokon használható önjárógépet szoktunk ajánlani és ezeknek a fűnyírás áraknál sokkal jobban megtérülnek.

Az évek óta nem foglalkozandó  területeket, nem csak a gaz és a fű növi be, hanem jellemző hogy egyes bokrok, fák is benövik az adott területet. Leggyakrabban előforduló, már vastagabb szárú gazoknál akár, esetleg vékonyabb fás szárúak is megtalálhatóak rajta, amit a hagyományos fűkaszák már nem képtelenek arra, hogy egy sima fűnyíráskor eltávolítsuk ezeket a növényeket. Az általunk képviselt munka eszközeink ezekkel a növényekkel is elbírnak, és könnyedén tüntetik el őket Az sem jelent számunkra problémát ha sziklás lejtőn vagy akár kissebb dűnékre van a gazos terület, mert gépeinknek semmi nem okoz problémát . És természetesen a fűnyírás áraktól se kell félni, mert ahhoz képest, hogy milyen precíz munkát csinálunk meg Ön számára, ehhez képest az árunk jóval áron alul van.

 

Az olyan területek rendbehozatala amit már évek óta nem nyírtak, tisztítását leginkább gépi kézi kaszával, és láncfűrésszel szokták a legtöbbször elvégezni a munkát. Ez a típusú munka végzés túl sok bejelntett embert igényel, és nem a legjobb választás számunkra. A mai munkaerő terén hiány vanstarpabíró és megbízható szakmunkásokból, ezért is fontos a munkafolyamatok gépesítése mert senki se szeretne a fűnyírás árakért több pénzt kifizetni mivel több emberre van szükségünk. Munkába való gépeink  kb. 5-6 ember elvégzendő feladatát helyettesíti. Ez nem csak jelentős pénzbeli sprólolást következtett, hanem sokkal biztosabb rendszert von maga után. Fűnyíráson gondolkozik, ne habozzon tovább, mi jók leszünk önnek!

 A fűnyírás egyszerű feladatnak tűnhet, azonban ha nem végzed szakértelemmel, könnyen okozhatsz komoly, akár visszafordíthatatlan kárt a pázsiton. A fűnyírás alapvetően meghatározza az otthonod  kinézetét és a tulajdonooról is megmondja hogy milyen ember vagy. Ha követed a tanácsainkat, általános szabályokat javulhat a pázsitpopuláció egészsége és kinézete is akár. Az életlen késsel való fűnyírás a levéllemezt maradandóan rongálja a vágás után hamarosan a gyep levele elhalványodik és a levelek hegye két napon belül  belül sárgul, barnul, a vágástól bojtos lesz, amelynek száradása fehér fátyolszerű látványt idéz elő.  Ha korrektnek talál minket a fűnyírásra, akkor a fűnyírás árakról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.