LIMUZINLIMUZIN BÉRLÉSLIMUZIN BÉRLÉS BUDAPESTLIMUZIN KÖLCSÖNZÉS MERT BENNÜNK NEM FOG CSALÓDNI!

 

EGY KICSIT TUDJUNK TÖBBET A LIMUZINRÓL:

limuzin a hagyományos autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb jármű az autógyártás ideje alatt. A legtöbb esetben hosszú kivitelű, extra felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső teret nézve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős monitor, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma berendezések. Napjainkban szerencsére mindenki számára elérhető buli formának számít a limuzin bérlés Budapesten.

Igyekszünk minden különleges szempontot, kérést teljesíteni. Szeretjük azokat az extra megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk a limuzin bérlés mellett. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen plussz ajándékot vihessen haza kedvesének meglepetésként. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha barátnőnket a pályaudvaron egy limuzinnal lepjük meg? Vagy ha a párunk elé megyünk a szülinapján egy ismerősökkel töltött limóval? Ugye, hogy nem is annyira rossz  ötlet belegondolva? Próbáld ki Te is a limuzin kölcsönzést, garantáltan emlékezetessé tesszük azesküvődet akár!

LIMUZIN BÉRLÉS BUDAPESTEN, MERT NINCS ELÖTTÜNK AKADÁLY

Az kivitelezés megvalósításakor az energiai eszközök hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban kifinomultabb lett az autók kinézete, és kialakult az autó általános, dobogószerű alapzata: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a fennmaradás miatt belóg az utastér részébe is.

limuzin bérlés hagyománya az egyesült államokból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Természetesen presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező személyek, politikusok, magas beosztású vezetők limuzin kölcsönzéssel utazzanak. A limuzinok kezdetben kétrészes, négy vagy öt személyes autókat hoztak létre, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak hívják napjainkban. A közszolgálati vagy hivatalos, céges járművai legtöbbje szintén a limuzin bérlés miatt láthattuk benne a politikusokat akár. Limuzin bérlés Budapesten az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a fogalmat.

LIMUZIN KÖLCSÖNZÉSRŐL MERT NEM MINDEGY, HOGY KINÉL BÉRELJÜK AZ ADOTT JÁRMŰVET!

Ügyfeleink a  limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd nem húsz éve dolgozunk limuzin bérlésével azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az gazdagi körök kiváltsága volt. Jelenleg 10  különböző limuzinnal állunk a megrendelőink részére. Az limók mint járművek, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva rendelheted meg a szimpatikus limuzint. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a trenddel és különböző kéréséknek is elegett tegyünk. Ezáltal kijelenthetjük, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani megbízottaink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt adhassunk, hogy az egyéni igényeket pedig tökéletesen teljesítsük! Alkalmazottaink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott tevékenységet.  Ha szeretnél további információt a járműveinkről, árakról kérdezd meg tőlünk!