Esküvő szervezés vagy rémálom a köbön?

Mindenki lelkesen készülődik a nagy napra az elején de a legtöbb esetben a kezdeti lelkesedés átmegy fejfájásba, hisztibe, idegeskedésbe és csapkodásba.

Az esküvő szervezése nem kettő perces feladat. Ha már csak az esküvői ruha kiválasztására példának amely a legtöbb energiát veszi el a menyasszonyok drága idejéből. 

Az esküvői ruha próbák alkalmával sokszor sírva jövünk kis az esküvői ruha szalonból hol azért mert nem állt úgy egyetlen ruha sem ahogyan elképzeltük vagy azért mert a tökéletes esküvői ruha már el lett hoppolva az orrunk elől. 

Az esküvői ruha árak kicsit sem veszi el a kedvűket a hölgyeknek a nézelődésben. Sokszor azt gondoljuk, hogy azért mert egy szalonban az esküvői ruha árak az egekben vannak akkor ott biztosan lesz minden esküvői ruha.
Sajnos el kell, hogy keserítsek mindenkit mert pont a menőbb, márkásabb divatrevezők körében fogynak el elsőnek az aktuális kollekció darabjai a leghamarabb.

Ettől függetlenül nem kell elkeserednie senkinek mert az esküvői ruha szalonokból most már bőven van választék minden városban.

A lényeg, hogy amikor kiválasszuk a megfelelő esküvői ruhát akkor gondoljuk előre arra, hogy mind az esküvő stílusában és helyszínében passzoljanak egymáshoz.

Amikor meg van a megfeelő ruha és az esküvői ruha árak sem voltak magasak akkor kezdjünk gondolkodni a menyecske ruhában amely már bármely butikban is megvásárolható.