Az itt is jelentkező piaci verseny miatt a sofőrszolgálat árak csökkenésnek indultak, ami szintén előny az ügyfelek számára.

Fix sofőrszolgálatsofőrszolgálat árakNon-stop sofőrszolgálat

Cégünk több éves tapasztalattal, "A", "B", "C", "E", kategóriával rendelkező kollégái készséggel állnak minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.

Szórakozásból tart haza, de többet ivott a kelleténél?

non-stop sofőrszolgálat célja, hogy Ön, szabadidejét teljesen kihasználva bátran szórakozhasson, élvezni tudja szerettei, barátai társaságát és nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt vagy alkoholt ivott, biztonságban, saját autójával hazajusson sofőrszolgálatunk segítségével.

sofőrszolgálat Budapest szuper választási lehetőség minden szórakozni vágyónak, aki nem hajlandó kompromisszumot kötni az alkohol fogyasztás/saját autó kényelme között.

Sofőrszolgálatunk azzal a céllal jött létre, hogy alternatívát nyújtson mindazon felelősségteljes Hölgyek, Urak számára, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat fix sofőrszolgálatra, mert egyetértenek azzal, hogy megfontolt, nyugodt - ugyanakkor magabiztos - vezetési stílus jellemezi, melyet a baleseti statisztikák is alátámasztanak.

Mindemellett kellemes társaságot nyújtanak a hazaúton.

Az elmúlt 10-15 évben egyre-másra jelenik meg sok-sok új sofőrszolgálat Budapesten de az egész országban egyaránt!

Ez összességében jó hír - egyrészt a kényelmi szempontok miatt, ugyanakkor a sofőrszolgálat Budapest szolgáltatásnak köszönhetően igazoltan csökkenni látszik az ittasan okozott balesetek száma.

Ez óriási eredmény!