Mivelhogy az Európai Uniós szabályozás egyre jobban megszigorítja a homlokzati állványzat szállítás árára vonatkozó szabályokat,illetve a régi megszokott " dobjatok még arra a platóra többet is " felszólítást,ha meghallja valaki a közlekedésfelügyelettől, akkor az a vállalat komoly pénzbüntetésre számíthat, esetleg még a vállalkozás engedélyeit is bevonhatják.

Homlokzati állványaink alap szélessége 0,73 m, a munkaszintek magassága 2 méterenként van kialakítva, míg a térállványoknál a méret minden irányban szabadon választható és jellemzően csak a legfelső szint épül munkavégzésre alkalmas kialakításokkal. Guruló alumínium állványaink kisebb családi házak beltéri felújításaihoz alkalmazhatóak, akár lépcsőre is könnyen ráépíthetőek. Könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően bármikor gyorsan áthelyezhetők és akár 12 méter magasságig felépíthetőek. Állványbérlés

Cégünk már hosszú évek óta áll ügyfeleink szolgálatában állvány bérléshomlokzati állvány, állvány kölcsönzés, zsaluzás és állványozás szolgáltatással.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek az építőipari szakmában. Legyen szó akár családi házakról, üzleti épületekről, nálunk megtalálja azt az állványozási rendszert, amely kielégíti a megrendelők igényeit. A homlokzati állvány nagyobb, függőleges falfelületek szigetelési, színezési, szerelési munkálataihoz biztosítják a legbiztonságosabb megoldást a szakemberek számára. Az állványozási munkák esetén az ár kiszámítása elsősorban a munkaszintek kívánt szélességétől, terhelhetőségétől, a falfelület tagoltságától, magasságától, háló-, esetleg ponyvaborítás alkalmazásától, illetőleg az épülethez történő rögzítési lehetőségek számától és módjától függ.

Higgye el tökéletes helyen jár, ha az állványozással, homlokzati állványokkal kapcsolatos témakörben szeretne átfogó képet kapni hazai viszonylatban. Mivel sajnos elég nagy a tájékozatlanság az ilyen kérdésekben,csapatunk megpróbál szakszerű megoldást találni annak érdekében, hogy Önnel kerülje a drasztikus büntetéseket, az esetleges hatósági eljárásokat egy hibás állvány építése miatt, vagy egy tapasztalat hiányában kivitelezett állványozási munka következtében. Állvány bérlés

zsaluzásra vonatkozó terv a betonszerkezetek elkészítésének elengedhetetlen eleme. Az építőmesterek vagy zsaluzóácsok ezen tervek alapján helyezik el a zsalutáblákat a megfelelő helyre, ezáltal meghatározva az épülő szerkezet végleges formáját. A zsaluzási terveket minden esetben a kiviteli terv tartalmazza, amely alapján az épületet felépítik. Előregyártott vasbeton-szerkezeteknél ezeken a terveken felül gyártmány szintű zsaluzási terveket is készíteni kell, ahol az előregyártásból adódóan különlegességeket is fel kell tüntetni. A zsaluzási terveknek a látszó betonfelület tervezésénél különösen fontos szerepe van, mert a zsaluzás minősége és pozíciója nagymértékben befolyásolja a látszó-betonfelület minőségét.