A 3D nyomtatás mint új szolgáltatása a piacon. Ismerje meg!

- Maximálisan nyomtatható méret: 250 mm x 200 mm x 200 mm

- A 3D nyomtatás mozgási vektoriális irányai: X,Y, Z tengelyek mentén halad a kötőlézer.

A 3D nyomtatás során egy lézeres letapogató rendszer a műnyag tömböt teljes egészében képes a nyomtatás során újra rekonstruálni. Az orvostudományban szintén használatos eszköz mivel a beteg feltérképezése során egy tökéletesen beillő fog implantátumot lényegében 15 perce alatt valóssá lehet formálni.

Az öntöde Gyöngyöstől  felé mindössze 30 km-re Bátor iparterületén, az M3-es autópályától  35 km-re, illetve a 24-es főúttól pár kilométerre található, ahol 1999 óta átlagosan 35 fővel működik 100%-ban belföldi magántulajdonban levő vállalkozásként. Fő tevékenységünk a vas- és az alumínium öntészet és 3D nyomtatás, ami egy 1200 m2-es öntödei csarnokban zajlik.

Nem csak nagy sorozatú öntvények gyártására vagyunk elhívatottak, hanem kiszolgáljuk azokat a partnereket is, akiknek mindössze néhány darab öntvényre van szüksége.

Számos technológiáink között szerepel a nyers és műgyantás homokkal történő kézi munka. A sorozat gyártott öntvények homokformáinak elkészítéséhez Foromat20-as gépeket használunk.

Az öntöde  öntvénye i rövid időnbelül, minden esetben tisztítva, homokfúvás, illetve sörétezés (szemcseszórás) után állnak rendelkezésre.