A speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsik burkoltak, filcezettek, minden kívánt felszereléssel, védőanyaggal ellátottak. Minden adott a színvonalas, felelősségteljes szakmai munkához. A Franko-költözés teljes körű garanciát vállal az általa végzett belföldi és külföldi költöztetés egészére. A költöztetés egy szakma, mely nagy gyakorlatot és hozzáértést igényel. Nagy tapasztalatú, hozzáértő, kizárólag költöztetéssel foglalkozó munkatársaink gondoskodnak róla, hogy kedvenc bútordarabjai a lehető legnagyobb biztonságban érkezzenek meg új otthonába. Ez minden ügyfelünk jogos elvárása. Mi pedig azon vagyunk, hogy minden tekintetben megfeleljünk az Ön elvárásainak. A közel 3 évtizedes tevékenységünk több ezer ügyfele bizonyítja ezt. 4 különböző méret kategóriájú és speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított teherautóink akár egy 4-5 szobás lakás egyszerre, egy fordulóval történő költöztetését is elvégzi.

Az egyszerűség és átláthatóság mellett kiemelt szempont volt még, a piacképesség is, tehát az árainkat, az általánosan alkalmazott és felszámolt külföldi költöztetés árak szintje alá helyeztük. Az alacsony árak megvalósítására, annak ellenére módunk volt, hogy az átlagos, általános fuvarozónál jóval magasabb szintű, modernebb, nagyobb darabszámban alkalmazott és a költöztetésre specializáltabb infrastruktúrát alkalmazunk.

nemzetközi költöztetéshez és szállítmányozáshoz alkalmazott gépjárműveink, mint korszerű 3,5 tonnát nem meghaladó furgonok és platós-ponyvás felépítésűek. Nemzetközi költöztetéssel kapcsolatosan teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, úgymint ingóságok szétszerelése, csomagolása, rakodása, vámkezelése.

Igény szerint biztosítunk költöztető dobozokat, nemzetközi költöztetéshez is. Sőt, akár teljes be-és kicsomagolással átköltöztetjük régi otthonából, hogy tényleg örömteli legyen az új kezdet egy új helyen!

A hét bármely napján vállaljuk lakások, házak, irodák lomtalanítását akár pincétől a padlásig.

Tudjuk, hogy a feleslegessé vált nagyobb tárgyaktól, bútoroktól nehéz megszabadulni, hiszen Fővárosi Közterület-fenntartó által szervezett lomtalanítás évente csak egyszer van, és persze sosem akkor, amikor aktuális lenne.