Infraszauna használata:

Többnyire van aki 30 – 40 perc után, aki azonnal lezuhanyozik, és van aki megvárja, hogy megszáradjon a teste, lassan kihűljön, és csak utána zuhanyozik. Az elegendő folyadék bevitelről (ásványvíz formájában) mind előtte, mind utána érdemes inni. Nem elegendő folyadékbevitel hiányában az infra szauna gyógyítása csökkenhet.

Infra szauna használata előtt egy fürdés még nagyobb izzadást eredményezhet (azonba ettől függetlenül lehetőleg száraz testtel üljünk be a szaunába, vagy esetleg enyhén nedves testtel), valamint a pórusok tisztítása miatt a méreganyagok könnyebben távoznak.

(Mindig csak addig maradjunk bent a szaunában, amíg jól érezzük magunkat!). Abban az esetben infra szauna ajtaja klausztrofóbiát okoz, természetesen kinyithatjuk az ajtót és használhatjuk úgy is. A belső levegő hőmérséklete ebben az esetben nem mérvadó, hanem hogy a gyógyulni vágyót érjék a jótékony infrasugarak.

Az elektromos szauna kályha napjaink megújult  választási opciója a régi idők szaunázási folyamatának elkerülésére és egyben a szauna felfűtés egyszerűsítése érdekében készült. Nem kevesebb mint 150 típusú, nyolc nagy szauna kályha gyártó termékei közül választhat! Bemutatótermünkben számos típusú szauna kályhát tartunk készleten! Minden igényének megfelelő elektromos szauna kályha már bruttó 52.250,- Ft -tól teljesen 1.688.420,- Ft –ig!

 

Az egyedi megoldott szauna építés iránti igény konstans növekszik. Manapság házunkban saját magunk is összeszerelhetjük álmaink szaunáját. A szauna építésének végtelen fantáziánk szabhat határt. Formákat és színeket mi magunk válogathatjuk ki. Egyedi szauna építés az Ön világának megfelelően. Tapasztalt csapattal állunk rendelkezésére, a tervezési folyamattól teljesen a kivitelezésig.