LAKÓAUTÓ BÉRLÉSLAKÓKOCSI BÉRLÉS MERT BENNÜNK MÉG SENKI SE CSALÓDOTT!

Bérlési központunk egy családi hobbiból nőtte ki magát több évtizede. 2008 óta hódolunk ennek az üdülési létezésnek, és a lehetőséget meglátva elkezdtünk lakóautó kiadással foglalkozni, melynek része a lakóautó bérlés tevékenység.

Évekekkel ezelött családi cégnek mondhatjuk magunkat, mivel közel áll a szívünkhöz, a lakóautózás, fontosnak tartjuk, hogy bérlőinknek is át tudjuk adni sok éves utazási tapasztalatainkat, amit üdüléseik során mi is kipróbáltunk egy két lakóautó bérléses technikát. Szerintünk a lakóautózás pont azt a reményt adja, amire mindenkinek kellene : a turizmus embertömegétől való távolmaradást, az otthon érzete környezetet és a színtiszta kikapcsolódást. Nézzen utána a lakóautó bérlés  részleget !

Gyors  hírnevünk elterjedése annak is emlegethetnénk, hogy az időközben kialakult gazdasági válság hatására egyre inkább előtérbe kerültek a költséghatékony nyaralási lehetőségek, melyek főleg a családosok számára jelent gazdaságos, megfizethető élményt. Lakó járműveink minőségi eszközei magasan áll a hazai piacon, a „PRÉMIUM” elnevezés is innen származik. Szerintünk fontos a komfort, kényelem, elegancia minőség bíztosítása ezértt is ha többet akarna megtudni a a lakóautó bérlés  szolgáltatásunkról hívjon minket!

A lakó járműveink kialakításuk, és ezzel együtt az utazó, és alvóhelyek száma szerint is  szokták bérelni. Szerethetőbbek az olyan márkájú alvós lakó járművek, ahol a vezetőfülke fölött egy hatalmas hálófülke van kialakítva. Ez egy extra kényelmes választás, viszont az autó magasságát hátrányosan befolyásolja. A fekvős lakóautókban általában 5-6 személy elfér, és ugyanennyi hálóhely van kialakítva benne. A másik lehetőség a félintegrált lakókocsi ahol az alacsonyabb felépítmény miatt kisebb fogyasztással, és kedvezőbb menettulajdonságokkal rendelkezik a lakóautó, viszont általában 4 személy részére nyújt szállást, bár néhány típusban akár 6 fő is utazhat. A lakókocsikat felszereltségük szerint is meg szoktuk figyelni, mint "prémium", esetenként "prémium plussz" kategóriás lakóautók. A kategóriába helyezésnél legelösszőr döntő a lakóautó életkora, állapota, valamint a felszereltsége.

Cég tulajdonosaink  egy családi hobbiból nőtte ki magát több év elhaladása mellett. 2008 óta hódolunk ennek az üdülési technikáknak, és a lehetőséget meglátva elkezdtünk lakóautó kiadással foglalkozni, melynek része a lakókocsi bérlés szolgáltatás.

 

 

Legelösszőr magán vállalkozásnak tartjuk az irodánkat, mivel közel áll a szívünkhöz, a lakóautózás, fontosnak tartjuk, hogy bérlőinknek is át tudjuk adni sok éves utazási tapasztalatainkat, amit üdüléseik során hasznosíthatnak. Részünkre a lakókocsi bérlés pont azt a reményt valósított meg, amire szükségünk volt: a turizmus embertömegétől való távolmaradást, az otthon érzete környezetet és a színtiszta pihenést. Nézze meg a lakókocsi bérlés tevékenységünket !

 

Rohamos fejlődésünk ezért is alakult meg, hogy az időközben kialakult gazdasági szegénység hatására egyre inkább előtérbe kerültek a sokkal olcsóbb nyaralási lehetőségek, melyek főleg a családosok számára jelent gazdaságos, megfizethető élményt. Lakó jármüveink minőségi eszközei kiemelkedő a hazai piacon, a „PRÉMIUM” elnevezés is innen ered.Tudjon meg mindent a lakókocsi bérlés szolgáltatásunkról!