CSEREPES LEMEZTETŐFEDÉSCSEREPES LEMEZ ÁRAKLINDAB TETŐ NÉZZE MEG MUNKÁINKAT!

Lindab tetők sokkal kifinomultabbak, mint a régi cserépből készült tetők, mivel kis súlyukból és könnyű szerkezetükből adódóan könnyebben ellenállnak a viharok okozta elemi rongálódásoknak. Fémes szerkezetének köszönhetően nem áznak át,ellentétben a kisebb vízmennyiséget felszívó cseréptetőkkel, így a fagykár sem okozhat problémát a cserepes lemezekben.

Mivel az előre tervezésnek köszönhetően méretre rakosgatva, akár nagy táblákban is lehet elvinni tetőfedéshez szükséges cserepes lemezeket, így a szerelése sokkal könnyebb, mint az időigényes hagyományos cseréprakásé.

Alapjáraton a cserepes lemez felülete egyenletes, így nehezebben ragad meg rajta a kosz, a lehulló falevelek vagy akár a moha, ezért sokkal tisztábban tudja tartani, mint a hagyományos cseréptetőt. A ferde szerkezetből adódóan még a hóréteg is hamarabb lecsúszik ezen a felületen.

Ezeke a fajtájú cserepes lemezek kölünlegessé teszik a tetőt, hiszen változatos szín és formavilággal dobják piacra ezeket a tárgyakat, a hagyományos színektől, a rusztikuson keresztül,egészen a legmodernebb dizájnnal ellátott kivitelig, hagyományos magasabb és kevésbé megszokott alacsonyabb hullámú változatban is. A nem fényes részek esetén jobban fog kinézni az egyszerű tetőknél, de fényes felületeket is lehet választania széles lindab tető félékből.

Lehet hogy egyetlen rossz tulajdonsága a lindab tető esetén a hangosságot szokták panaszolni Fémes anyagából adódóan jobban hallatszik rajta a lezúduló csapadék. Azonban a megfelelp fóliázással és tetőszigeteléssel optimálisra lehet vissza vonni.

 

A legfontosabb gondot az jelentheti, hogy milyen tetőfedési anyaggal dolgozzon a tetőfedés során az adott cég. Előfordulnak már agyag tetőcserép, betoncserép, fémfedés, zsindely, de akár nádtető is szerepelhet a választékokban. A kifizetés elött mindenképpen érdemes megfontolni azokat a fontos elemeket, ami alapján kiválasztásra kerülhet a tetőfedési anyag.

Lehet hogy spórolni kellene, semmiképpen nem szabad lemondani a jó minőségű lemezek vásárlásáról, hiszen hosszútávon megtérül a díjuk . Semmiképpen ne internetről rendeljen, hanem érdeklődjön hozzáértő szakemberektől, hogy minőségi cserepes lemezt tudjon beszerezni.

Belföldön elterjed tetőforma a magas tető, de a mai technológiák felhasználásával kifogástalan lapos tetők is megvalósíthatóak. Alapjában a legtöbben mégis a megszokott fölfele emelkedő tetőt fogják igénybe venni. A cserepes lemez árak kiválasztása nagyban függ attól, hogy hol épül az épület, terveznek-e tetőtér-beszerelését, milyen formájú lesz a tető. Ha nem új tetőt szereltetünk fel, hanem a régit szeretné felújítani, akkor pedig a tető statikai állapotát kell szemügyre venni.

A tető felhúzásakor fontos szerepet tölt be a tökéletes bádogozás és ereszcsatornák felrakása is. Az ereszcsatornáknál nem zabad elmenni az mellet sem, hogy jó minőségű, tartós, megfelelő felületkezeléssel előkészített anyagból legyen, hiszen ez hosszútávon garancia arra, hogy ne follyon a csatornája és megfelelően tudja ellátni szolgálatát.

A rajzok és jó minőségű eszközök mellett a tetőfedés létfontossága a jó tetőfedő munkás megszerzésekor. A jó munkásnak nem kell cégér, a jó tetőfedéssel foglalkozó szakembert ajánlják, akik már foglalkoztattak vele. Alapjában ez inkább vidéken jellemző, Pest-megyében a tetőfedéshez inkább használja a szakembereket ajánló katalógusokat amiben a cserepes lemez árakról is sokat tanulhat.

Ha nem kap minden problémájára kiterjedő  kijelentéseket mint például a cserepes lemez árakról vagy akár a lindab tetőről akkor nyugodtan keressen fel minket.