Állvány bérlés, guruló állvány kölcsönzés kedvező feltételekkel. Minden, ami az állványozáshoz szükséges. Homlokzati állványok, épület állványok, guruló állványok bérbe adása rövid és hosszú távra. - Állványok tisztítás nagy szakértelemmel. Tudni akarsz az állvány bérlés háttérköltségiről? Nem vagy tisztában az állványozás munkavédelmi szabályaival? A hibás állvány építés következtében nem szeretnél drasztikus büntetéseket fizetni, esetleg életjáradékot egy vagy börtönt büntetést reszkírozni egy szakszerűtlenül kivitelezett állványozási munka hozadékaként?

A homlokzati állvány bérlés, építés gazdaságos, gyors az össze- és szétszerelés, átalakítás, egyszerű a szerkezet és az építőipari állvány elemeinek kapcsolása ékkel történik. Az állványzat tartóelemeihez való rögzítésük megakadályozza azok elvesztését. A homlokzati állványzatok építése, bontása gyors, elemei könnyen szállíthatók, az elemek könnyűek, általában egy ember képes azokat mozgatni. Az építőipari állványoknál felhasználható anyagok megfelelnek a fokozott szilárdsági követelményeknek, amely a biztonságot növeli.

Zsalu rendszer bérbeadására kedvező árakon.A DOKA egy olyan új fejlesztésű zsalu rendszer, amelynek rendkívül könnyű a súlya és nagyon egyszerűen szerelhető. De nemcsak az anyag összetétele új, hanem a rendszer teljes koncepciója. Minimális számú rendszerelemmel hatékonyan építhető fal, pillér és födém egyaránt. A DOKA zsalutáblák - magukba foglalva a zsaluhéjat is - technopolymerből készülnek. Ez az új fejlesztésű anyag rendkívül könnyű, ugyanakkor nagy teherbírással rendelkezik. Az alapanyag mellett a fejlesztők számára fontos szempont volt a zsalu rendszer könnyű kezelhetősége.