A homlokzati állvány bérlés, építés gazdaságos, gyors az össze- és szétszerelés, átalakítás, egyszerű a szerkezet és az építőipari állvány elemeinek kapcsolása ékkel történik. Az állványzat tartóelemeihez való rögzítésük megakadályozza azok elvesztését. A homlokzati állványzatok építése, bontása gyors, elemei könnyen szállíthatók, az elemek könnyűek, általában egy ember képes azokat mozgatni. Az építőipari állványoknál felhasználható anyagok megfelelnek a fokozott szilárdsági követelményeknek, amely a biztonságot növeli.

Állvány bérlés, guruló állvány kölcsönzés kedvező feltételekkel. Minden, ami az állványozáshoz szükséges. Homlokzati állványok, épület állványok, guruló állványok bérbe adása rövid és hosszú távra. - Állványok tisztítás nagy szakértelemmel. Tudni akarsz az állvány bérlés háttérköltségiről? Nem vagy tisztában az állványozás munkavédelmi szabályaival? A hibás állvány építés következtében nem szeretnél drasztikus büntetéseket fizetni, esetleg életjáradékot egy vagy börtönt büntetést reszkírozni egy szakszerűtlenül kivitelezett állványozási munka hozadékaként?

Zsalu rendszer bérbeadására kedvező árakon.A DOKA egy olyan új fejlesztésű zsalu rendszer, amelynek rendkívül könnyű a súlya és nagyon egyszerűen szerelhető. De nemcsak az anyag összetétele új, hanem a rendszer teljes koncepciója. Minimális számú rendszerelemmel hatékonyan építhető fal, pillér és födém egyaránt. A DOKA zsalutáblák - magukba foglalva a zsaluhéjat is - technopolymerből készülnek. Ez az új fejlesztésű anyag rendkívül könnyű, ugyanakkor nagy teherbírással rendelkezik. Az alapanyag mellett a fejlesztők számára fontos szempont volt a zsalu rendszer könnyű kezelhetősége.