Vállalkozásunk könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás szolgáltatást végez. Ezek a tevékenységek magukba foglalják a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

A távkönyvelés úgy működik, hogy a vállalkozás valamelyik dolgozója összegyűjti a bizonylatokat, ellátja őket iktatószámmal, majd szkennelve feltölti őket a dokumentumtárba. A könyvelő látja, hogy új számlák érkeztek az adott vállalkozás dokumentumkezelőjébe, és megbeszélt határidővel lekönyveli azokat. Így a könyvelés naprakésszé válhat. A naprakészség mellett további előnyökkel is jár a távkönyvelés, például nem kell határidőre elvinni a papírhalmot a könyvelőirodába, hanem ezt az időt hatékonyabban, a vállalkozás érdekében fel lehet használni. Elegendő akkor találkozni a könyvelővel, amikor valamit meg akarnak beszélni, és ezt nem kell időzíteni a bevallásokhoz.

A bérszámfejtés kiszervezés nem csak arról szól, hogy a vállalkozás helyett egy bérszámfejtésre szakosodott cég végzi el a munkatársak bérszámfejtését, hanem egy jó bérszámfejtő cégnek folyamatosan pontos információkkal kell rendelkeznie az aktuális törvényekről, azok változásairól és egyéb szabályokról, előírásokról. Bérszámfejtés kiszervezés.

Bérszámfejtési szolgáltatásaink keretében teljes körű bér-, táppénz-, családipótlék-számfejtési, bérfeladási, adó- és járulékelszámolási feladatokat oldunk meg. Szolgáltatásunk magában foglalja a bérszámfejtéssel kapcsolatos egyéb kérdések megválaszolását, bérkalkulációk készítését, jövedelemigazolások kiadását, munkaügyi, járulék és társadalombiztosítási ügyintézését, munkaügyi ellenőrzéseken való részvételt és képviseletet.