Ha tetőfedés mesterfokon akkor: Beorna.

Akár új ház építésekor, vagy egy régebbi tetejének a felújításakor el kell gondolkoznunk azon, hogy milyen tetőfedő anyagot válasszunk. A kínálat egyre nő, választásunkat azonban számtalan tényező befolyásolja. Alapvetően persze a pénztárcánk és egyéni ízlésünk, de a műszaki paramétereket se hagyjuk figyelmen kívül.

Ha új családi ház építésébe kezdünk, vagy a régi ház tetejének a felújítását tervezzük, akkor nem mindegy, hogy milyen tetőfedő anyagot választunk. Íme néhány szempont: A tetőfedés legyen csapadékbiztos, jó vízelvezető tulajdonságokkal rendelkezzen, legyen fagyálló, legyen javítható, gátolja a tűz elterjedését, legyen gazdaságos, és végül de nem utolsósorban legyen esztétikus kivitelű. 

cserepeslemez korszerű, tartós, a hagyományos megjelenést és a fejlett gyártási technológiát egységbe forrasztó termék. Minden részletre kiterjedő kidolgozottságuk az otthon minden oldalán mutatják szépségüket. Alacsony, mindössze 5 kg/m² tömegük párban gyors szerelhetőségükkel alkalmassá teszik őket nem csak az új, hanem a felújított tetők fedésére is. Minden megrendelés teljesítésénél figyelembe vételre kerülnek az egyes tetőszegmensek méretei, hogy minimális legyen az anyagveszteség. Cserepeslemez árak, cserepeslemezek, cserepeslemez Budapest. 

 

Lindab tető története: A Lindab alapítói 1959-ben egy bádoglemez-gyártó műhely működését indították el a svédországi Lindhultban. 

                                                               

A műhely működését később áthelyezték Båstadba, amely Svédország déli részén, a Bjäre-félszigeten helyezkedik el. A Lindab azóta a világ különböző részeire kiterjesztette tevékenységét, és jelenleg 31 országban, több mint 125 helyszínen képviselteti magát.

 

A Lindab részvényeit 1984-ben hivatalosan is jegyezni kezdték a svéd, majd 1992-ben a dán tőzsdén. Később, 2001-ben a Lindab Intressenter AB kivásárló cégen keresztül a Ratos AB kivásárolta a Lindabot a tőzsdékről, a Skandia Liv és a Sjätte AP-fonden vállalatokkal együtt. Az anyavállalat 2006. májustól Lindab International AB néven folytatta tovább tevékenységét. A Lindab 2006. december 1-én visszatért a stockholmi tőzsdére, és a részvényeit ismét jegyezni kezdték. Lindab tető megoldások!

 

A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is.