Precíziós öntödénk hosszabb ideje foglalkozik olyan öntvényminőségek gyártásával, melyekkel szemben követelmény a szívósság, a jó ütőmunka és hosszú élettartam.

Gyártunk többek között rézsűkaszához szemeskéseket, melyeknek kopásnak kitett része, 68-70 HRC kemény. Ez a gyakorlatban legalább négyszeres élettartamot biztosít, jelentősen növelve a használati érték-ár arányt.

Öntödénk főként acélöntvényeket gyárt. Az acélöntvények tulajdonságait ötvözéssel tudjuk befolyásolni. Acélöntvényeink nagy számban készülnek a járműipari, mezőgazdasági és élelmiszeripari felhasználásra, de öntvényeink között megtalálhatóak záralkatrészek, zsanérok is.

Bronzból főként nagy állóképességű és hosszú élettartamú fogaskerekek és csigakerekek készülnek a gépipar részére, de a bronz fontos alapanyaga öntvényeink közül a villamossági vezetőelemeknek is, és hozott minta alapján készülő szobrok és díszelemek alapanyagául is szolgál.

3D nyomtatás 3D nyomtatóval tőrténik amely, egy olyan eszköz, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből. Jelenlegi fő alkalmazásterülete a gyors prototípuskészítés és a hobbi szintű használat, de a technológia fejlődésével az ipari és orvosi alkalmazásra is lehetőség nyílhat. A 3D nyomtató additív gyártási eljárás, vagyis vékony rétegek lerakásával készít tárgyakat szemben a hagyományos megmunkálással, melynek során egy nagyobb nyers darabból választják le a felesleges anyagot és a megmaradó rész lesz a kész termék.