ÁLLVÁNY KÖLCSÖNZÉSÁLLVÁNYOZÁSHOMLOKZATI ÁLLVÁNYHOMLOKZATI ÁLLVÁNY ÉPÍTÉSZSALU BÉRLÉSDOKA TÁBLAZSALU RENDSZEREK Keressen fel minket!

 

Számos épületi állványozási rendszer közül lehet találni a szimpatikus állvány bérléseket. Ide tartozik tehát a homlokzati állvány, a kör alakú állványból, és rácsos tartókból felszerelve való térállvány, valamint a cső állványból, és pallókból álló tér állványozási rendszer.

 

Iparok, templomok, illetve mozik belső mennyezeti építőipari épitkezésnél is szükség lehet homlokzati állvány építésre melyek esetében a szokásos függőleges munkafelületeket kiegészítik vízszinte kis terjedésű felületekkel, melyeket színpadszerűen raknak fel. Ha szeretné  akár 8 méteres rácsos tartók felhelyezését, és ezekre állványpalló terítését szokták alkalmazni.

 

Tehát a pallók nem hézagosak így kevésbé hullik át rajta a sitt, így tehát a fémjáró lapoknál szükséges OSB borítást nem kell megvásárolni. Nézhetünk  még 3-4 méteres állványozási technika is, valamint egyéb konzolok felszerelése is az adott tér tulajdonságaihoz igazodva.

 

A már bevált m2 díakat nem szabad figyelembe vennünk az állvány kölcsönzési munkák esetében, hiszen ekkor m3 áron vagy egy munkaóra-anyagmennyiség költségszámítással határozható meg a végleges állvány kölcsönzés ára. Azt is meg kell nézni, hogy a nehezen megközelíthető belső részeknél a homlokzati állvány építés nehézsége miatt plusz költségek merülhetnek fel !

 

Azonban egy helyszíni ismeretség, és beszélgetés során tudásunkkal, rutinunkkal, technikai felszereltségünkkel ezeket az akadályokat is leküzdhetjük, amely ebben az esetben is a gazdaságosság felé billentheti el a mérleg nyelvét az állvány kölcsönzés területén.

 

Kültéren is igen sokrétűen is kölcsönözhetőek a homlokzati állványozás is

 

Tehát a homlokzati állvány építéssel épített időjárás álló ideiglenes munka technikánál is épületek külső hőszigetelésénél is  ezt szoktuk alkalmazni.

 

De nem csak az hát felhúzásakor használnak homlokzati állvány építést, hanem különböző rendezvényeken, úgy mint színpadok,hangfaltornyok  felállításához, vagy lesiklópályák, reklámtáblák kihelyezésénél is ilyen könnyen összerakható szerkezeteket, homlokzati állványt vetnek be.

 

Az árakhoz hozzá rakjuk még a megfelelő speciális számítások után a rögzítésre használt ellensúlyok alkalmazásának díjai is,melyek lehetnek víz, beton, vagy bármilyen más anyag is. A homlokzati állvány mennyisége azonban mindig egyediigénytől számított.

Üzletünk új és elavult homlokzati állványokkal értékesítésével tudd szolgálni. Állványainkat folyamatosan frissítjük, így bármikor ki tudjuk elégíteni igényeit telephelyünkön , de nagyobb rendelés vagy átmeneti készlethiány esetén is néhány héten belül átveheti rendelését. Irodánk már évek óta áll ügyfeleink szolgálatára  akár doka tábla rendelés esetén is. Munkásaink hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a doka tábla eszköz bérlésénél is . Beszélhetünk akár családi épületekről, üzleti épületekről, nálunk megtalálja azt a doka tábla méretet amely kielégíti az Ön rendelkezéseit is. Az építőipari eszközök kiválasztásánál az egyik legfontosabb megfigyelési pont a pontosság, a biztonság valamint az elemek könnyű össze-, és szét rakása is.

Nem árt ha tisztában vagyunk azzal hogy mi a zsalu rndszer kiépítse?

A zsalu az építkezéseken az öntött épület részekhez használt öntőforma, amely készülhet fából,fémből és még jó pár anyagból. A tevékenység  definíciója zsaluzás. Általában beton és vasbeton szerkezetek készítésekor szoktak zsalu bérlés miatt fel venni velünk a kapcsolatot. A zsalu rendszerek felül vízszintes részekből(deszkázat vagy fémlemezek, gerendák) áll, amelyeket függőleges és/vagy oldalsó támasztó elemek vesznek részt. 

A zsaluzási terv a betonszerkezetek elkészítésének legfontosabb elemei a  zsalu rendszerek. A munkások e tervek alapján helyezik el a zsalu rendszereket a megfelelő pozícióba, ezáltal meghatározva az épülő szerkezet végleges formájár is. A zsalu bérlést minden esetben a kiviteli tervcsomag hozza létre amely alapján az épületet megépítik. Előregyártott vasbeton-szerkezeteknél ezeken a terveken felül előállított szintű zsaluzási méreteket is készíteni kell mely az előregyártásból adódó különlegeségeket is láthatunk. A zsaluzási méretekben a látszóbeton felületek tervezésénél különösen fontos szerepe van, mert a zsaluzás pontossága és pozíciója nagymértékben befolyásolja a látszóbeton-felület minőségét is. Így a zsaluzási tervnek többek között benne kell lenniea precíz elhelyezést és zsalu kiosztást, a táblaméreteket, a zsaluzóanyagok minőségét, a merevítések helyét és típusát, a munkalyukak kialakítását, a negatív-pozitív sarkok és élek megoldását, a beton bejuttatásának és bedolgozásának részét, a zsaluleválasztó anyagra vonatkozó szabályokat is

A vállalat küldetése, hogy hozzájáruljon az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett zsalu bérlés kivitelezésével megteremti a biztonságos munkavégzéshez szükséges törvényeket.