Keresőoptimalizálás Budapesten: hol találunk jó ügynökséget?

A fentiekből láthatjuk, hogy nem véletlen, hogy a keresőoptimalizálás Budapesten is ennyire népszerű és keresett lett. Gombamód szaporodtak el az ügynökségek, melyek keresőoptimalizálással foglalkoznak Budapesten, de sajnos közülük választani nem mindig egyszerű döntés. Mindenekelőtt érdemes szem előtt tartani, hogy csakis a profi, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, szakértő csapatot ajánlott felkérni.

Ezt elkerülendő van szükség a keresőoptimalizálás, mely eléri, hogy a Google találati listáján előkelő helyre kerüljön a termékünket és/vagy szolgáltatásunkat promótáló weboldalunk, illetve Google hirdetések segítségével még több érdeklődőt irányíthatunk a weboldalra, hogy azoknak is meglegyen az esélye a nálunk való pénzköltésre. Tehát keresőoptimalizálásra egyértelműen minden website tulajdonosnak szüksége van – ebben segíthet nekünk egy keresőmarketing ügynökség és ezért lett olyan kelendő szegmens a keresőoptimalizálás Budapesten is. Persze hogyha szeretnénk, akkor mi magunkat is nekiállhatunk kitanulni ezt a szakmát: nemcsak tanfolyamok, hanem főiskolai képzések is vannak ma már.

 

weboldal készítés elméletben

 

A mai világban, ha egy vállalkozásnak nincsen weboldala vagy webáruháza, akkor az olyan mintha a cég nem is létezne. Fontos megjegyezni, hogy abból, hogy megbízunk egy weboldal készítéssel vagy webáruház készítéssel foglalkozó céget, hogy készítse el weboldalunkat vagy webáruházunkat nem feltétlen lesz több ügyfele a vállalkozásunknak.

Ha kérdeznétek egy weboldal készítéséről a tanuló diákot, akkor a weboldal lépés általános lépései, akkor nagyjából az alábbi 5 teendőt sorolná el. 
 
1. Meg kell határozni a weboldal célját. Webáruházat szeretnénk, amire kereskedelmi tevékenységet szeretnénk, vagy esetleg egy általános bemutatkozó weboldalra vágyunk, vagy csak egy olyan minimalista honlapot szeretnénk, ahol felvehetik velünk a kapcsolatot. 
 
2. Ha az előző lépést letisztáztuk, akkor készítsünk egy könyvet, hogy mit szeretnünk látni a weboldalon. Ez az a terv, amely a tartalom és a design elemekre vonatkozik. Nyerjünk inspiráció más honlapokból. 
 
3. Ha már van egy tervünk és kezünkben, akkor együtt keressünk meg több kivitelezőt és kérjünk tőlük árajánlatot. Egy kiválasztottat pedig bízza meg a munkával.
 
4. Foglaljon le egy domain nevet. 
 
5. Egy weboldal készítő csapat elkészíti a weboldal tartalmát, hogy képes legyen dolgozni. Folyamatosan tartsuk velük kapcsolatot, egyeztessünk, teszteljük és ellenőrizzük a weboldal elkészültéig és persze utána is. 
 
Ez az 5 teendő csak egy általános leírása a weboldal készítésének , a gyakorlatban ez egy jóval összetett munka, ami kétségtelenül pénz-, idő- és energiaigényes. 
 

webáruház készítés nem olyan bonyolult! Hoztunk hozzá 7+1 tippet!

 
Úgy érzed, hogy vállalkozásoddal ideje lenne végre online vizekre evezni, de eddig tartottál egy webáruház készítésétől? Ne aggódj, ez manapság már nem olyan nagy ördöngösség! Hoztunk neked 7+1 tippet webáruház készítéshez.
 
Hisszük, hogy egy mai modern kis- és középvállalat a jövőjét kockáztatja, ha nem ismeri fel időben az e-kereskedelemben rejlő lehetőségeket, és nem aknázza ki egy profi webáruház készítés előnyeit.