ALKATRÉSZGYÁRTÁSFÉMMEGMUNKÁLÁSFORGÁCSOLÁS

Alkatrészgyártás Budapesten magas szinten a gyárunkban történik.  A modern gépparkunknak köszönhetően bonyolult alkatrészeket is magas színvonalon tudunk megfelelni. CNC forgácsolással biztosítjuk az alkatrészek precízítását.

 

  • alkatrészek tervezése és előállítása nyers formákból
  • egyedi mechanikus szerkezeti megoldásokkal rendelkező alkatrészgyártások,
  • autó-motor alkatrészek fémes mechanikáinak megvílósítása

A teljes gyártási folyamatot biztosítjuk megrendelőink számára, az alapanyag beszerzésétől kezdve a késztermékek kiszállításáig vagy akár a forgácsolásig is érthetően.

  • Autóipari alkatrészek létrehozása
  • Lakatosipari alkatrészek megvalósítása
  • Épület fém alkatrészek elohozatala
  • Elektronikai alkatrészek elhozatala

Gépállományunknak köszönhetően magas színvonalon precíz és minőségi munkát nyújtunk az alkatrészgyártás szakágánál is

 

SZERSZÁMGYÁRTÁS AMIT TUDNI KELL ERRŐL A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Szerszámgyártás CNC forgácsolási technológiákkal! 

Több éves szakmai tudásunk és modern gépparkunk biztosítja a szerszámgyártásban elvárt precíz munkát és kiváló minőséget. 

Fő vonulatunk a szerszámgyártás, szerszám megvalósítás, továbbá műanyag-fröccsöntő szerszámok készítése és egyedi és speciális szerszámalkatrészek gyártása.

Üzemünk a legmodernebb tervezőprogramokkal, valamint korszerű CNC - és egyéb fémmegmunkálási alkatrészekkel van felszerelve, ahol minden adott egy szerszám megtervezéséhez és elkészítéséhez. Precízen, magas színvonalon dolgozunk a lehető legjobb határidővel. 

Szerszámgyártás Budapesten több éves referenciákkal a hátunk mögött!

Fémmegmunkálás mert mi ezt is  tudjuk

A  CNC fémmegmunkáló központtal és CNC esztergagéppel képes egyedi gépek, bonyolult szerszámok legyártására. CNC fémmegmunkálás nagyobb daraboknál is lehetséges megoldást hozz maga után

Cégünk precíz gépekkel és megbízható, tapasztalt szakembergárdával vállal  fémmegmunkálást, CNC marást, CNC esztergálást, köszörülést, lakatos munkákat és az ehhez tartozó hegesztést nagyobb darabok esetén is.

Cégünk gépparkjában a hagyományos forgácsoló gépeken végzett esztergálás, marás, gyalulás, fúrás, köszörülés, élhajlítás, lemezvágás mellett felfedezhetőek a modern CNC eszterga és marógépek, megmunkálóközpontok, CNC köszörűgép, CNC plazma és lángvágó alkatrészek is.

A változatos gépparkunk teszi lehetővé nem csak az egyszerű, hanem a bonyolult alkatrészek fémmegmunkálást a CNC gépeken, és főként az egyedi alkatrészek gyártását, hiszen a gépállományunk és szakembergárdánk alkalmas arra, hogy  “egy darab vasból”  alkatrészeket, komplett gépeket hozzon létre.