Egyedi konstrukciós gépek 3D -s előre megtervezése majd kivitelezése az alkatrészektől egészen a komplett berendezésig.

Partnerünk igényei szerint megtervezzük a megfelelő gépet, mely magába foglalja a szükséges műszaki- és elektronikai tervezést, egyedi alkatrészek legyártását, kontroll-, mérés- és csavarozástechnikát, programozást és a munkába állítást. Az egyedi kéziszerszámoktól, készülékektől kezdve a kézi munkahelyeken át egészen a fél vagy teljes automatizált platformokig, olyan egyedi gép gyártási sorokig olyan gépeket készítünk, melyek hosszútávon járulnak hozzá Megrendelőink hatékony terméléséhez.

Egyedi gép gyártás

Általánosan elfogadott ajánlások és normák szerint felépített - berendezéseink forgalmazása mellett, mindamellett foglalkozunk egyedi gép gyártással, cncmegmmunkálással is. Ezt a szervizünket általában olyan partnerek kérik, akik számára nem felelnek meg a általános köztudatban lévő, bárki számára elérhető eszközök.
 

Szállító csiga gyártás


Darabszámos, mechanikailag kiszűrt kőzetek továbbítására alkalmas berendezés. Közel ötven éve sikeresen gyakorolják mind kommunális, mind ipari szennyvíztisztítási körökben. Szállító csiga gyártással cégünk huszonöt éve foglalkozik így bízvást tudom mondani hogy a szakmánkban kijártuk már a próbákat és hazánk egyik legnagyobb gyártójává nőttük ki magunkat. Fontos megjegyezni hogy a szállító csiga gyártást megelőzően lehetőségünk legyen partnerünk igényeiről tájékozódni hogy ennek megfelelően adhassunk ajánlatot.

Mi az elevátor?

Az elevátor vagy más néven hordógép por, ,szemes, szemcsés, darabos  halmazállapotú ömlesztett anyagok függőleges, illetve ferde irányú mozgatására használt, folyamatos üzemű műszaki berendezés. A csörlő gyakorlati működését felhasználva forgó, többnyire villanymotor hajtású dobok vagy lánckerekek körkörösen irányozzák a vonószalagot amit lehet gumi-, textil-, láncheveder vagy drótkötél (dob esetében), illetve szemes vagy folytonos (lánckerék esetében). Erre az eszközre csavar vagy kengyellel felerősített serlegekbe, illetve szállítóegységekbe felrakókban, az elevátor lábánál elhelyezkedő adagolócsúszdáról az előre lerakodott alapanyagból merítéssel kerül a szállítandó anyag. Elevátorral a kőbányákban de a mezőgazdaság több területén is találkozhatunk.