AUTÓMENTÉSSOFŐRSZOLGÁLATAUTÓMENTŐ MI MINDENT MEGCSINÁLUNK ÖN HELYETT!

 

Ha kellene egy korrekt gépjármű vezető, hívjon minket bármikor, kollégánk hazaviszi Önt és autóját is, nem kell félnie, hol hagyja járművét. Csupán annyit kell csinálnia, hogy tárcsázza az Ön saját sofőrjét vagy akár bármelyik elérhetőségünkön jelentkezik!

A korrekt sofőrszolgálat választási megoldás minden szórakozni kívánó személynek, aki nem köt kompromisszumot az alkohol fogyasztás és saját autó kényelme között.

 Az éjjel- nappali sofőrszolgálatot  azzal a céllal valósítottuk meg, hogy alternatívát nyújtson azon felelősségteljes emberek számára, akik szívesebben bízzák magukat és járművüket fix sofőrszolgálatra, mert egyetértenek azzal, hogy a megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemezi, melyet a baleseti statisztikák is alátámasztanak. Mindemellett kíváló bészélgetést nyújtanak addig amíg meg nem érkeznekaz autószerelő műhelybe.

 

Válalkozásunk több éves tudással, “A”, “B”, “C”, “E”, kategóriás hivatásos jogosítvánnyal rendelkező kollégái készséggel állnak az Ön kérésének teljes mértékben.
Az éjjel-nappali  sofőrszolgálatot azért valósítottuk meg, hogy Ön a szabadidejét teljes mértékben kihasználva, bátran bulizhasson, élvezze szerettei, barátai, alkalmazottai társaságát, nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt is vagy alkoholt fogyasztott, Ön biztonságban, saját autójával hazajut sofőrszolgálatunk megrendelésével.

Az ismerőseivel partyzott , és nem szeretne ittasan járműt vezetni? Szüksége lenne egy precíz nem túl drága sofőrre vagy csak egyszerűen nincsen kedve vezetni? A sofőrguru erre is ajánlatot kínál: Éjjeli sofőrjeink is várják hívását akár éjjel- nappal rendelhet sofőrszolgálatot!

Cégünk megbízható áron tudja szolgáltatni, karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autó, motorkerékpár, valamint kisgép vagy munkagép elszállítását, Budapesten, Pest-megyében, vagy akár Magyarország területén bárhol.

 

AUTÓMENTÉS: személyautók, motorkerékpárok, quadok, munkagépek, targonca elszállítást is megtudunk oldani.

 

Autómentő gépkocsiaink új, magas színvonalú mechnikákkal vannak felszerelve. Pest-megyei irodánknál szolgálunk autó vontató, autószállító, tréleres gépkocsikkal. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű szeerszámokat, a legújabb mechanikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló szerszámokkal lehet kiváló munkát elérni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza.

Autómentő  alkalmazottunk bármikor elérhető.

Nem számít, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő gépkocsival vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy ott lehessünk bajba jutott embereinkkel.
Az autómentő gépkocsira szükség esetén további trélerekkel meg tudjuk hosszabítani, így több jármű mentésére is tudunk szolgálni.

 

A trélernek köszönhetően például a lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk elvitetni így akár hazánkban, akár külföldön kerül bajba az autós ár érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani olyan színvonalon amibe bele se gondol!

 

Több éves tapasztalattal rendelkező vezetőink készséggel állnak rendelkezésére! Hamar ott vagyunk, megbízható, korrekt, biztonságos autómentés!

 

Amit nem árt ha átolvassuk!
Amennyiben a kinézett gépjármû mentés, a megrendeléstől számított 15 perc elteltével, megrendelőnk által lemondásra kerül, kiszállási költség merül fel, melyet a megrendelő köteles befizetni a számlánkra4
Pest-megyei redeléskor: 5.000.- Ft!
Az ország bármely részén: a megrendelt szolgáltatás 60%-a!
Az elvitel megrendelésével ezt a megrendelő elfogadja!
Az általunk okozott károk miatt a javítási költségeket természetesen mi fogjuk kifizetni!