redőny kikezdhetetlen előnye az összes többi árnyékolóval szemben, hogy némi hő és hangszigetelést is biztosít. Ez még egy plusz érvet jelenthet a redőny mellett a zajos, forgalmas helyen élőknek, valamint azoknak, akik az időjárás viszontagságainak különösen kitett helyen laknak, vagy például szeles, poros területen. A redőny tehát többfunkciós, sokoldalú, masszív és strapabíró megoldás a klasszikus értékek követőinek.

zsalúzia a reluxa kültéri változata. Mozgatásuk az épület belsejéből irányított. Alkatrészei az időjárás viszontagságainak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken hamar felmelegítik a belső teret. 

Az alumínium redőnyök nagyon jó hőszigetelők, csökkentik a zaj és a por épületbe jutását, valamint részleges betörésvédelmet is nyújtanak. Az alumínium redőnnyel megvédheti otthonát a kíváncsiskodóktól, továbbá a nyílászáróinak is védelmet nyújt az időjárás viszontagságaitól.

Ma már olyannyira divatba jött a roletta, hogy építkezéskor vagy felújításkor sokan komoly dilemmába kerülnek, hogy esetleg a jól bevált redőny helyett is a rolettát válasszák. Rövid összefoglalónkból kiderül, mikor érdemes ragaszkodni az alumínium redőnyhöz, és mikor célszerűbb inkább a rolettát választani.

 

roletta ezzel szemben egy modern és divatos, ha úgy tetszik trendi árnyékoló. Számtalan lehetőség kínálkozik a felhasználására, akár nyílászáróra helyezné őket, akár térelválasztó, vagy dekorációs funkciót szeretne vele betölteni. A roletta biztosan feldobja a teret, fiatalítja a helyiséget. A roletta olyan ablakokhoz javasolt, ahol nem lehet belátni, vagy ahová nem gond, ha belátnak. Így a roletta rendkívül népszerű a nagy üvegtáblákkal rendelkező irodaházakban, magasabban fekvő emeleti lakásokban vagy üzlethelyiségekben. Tárgyalótermek hálásak a szalagfüggönyért, hiszen egy egyszerű mozdulattal elérhető, hogy a vetítés, vagy a képernyő látható legyen az előadás alatt anélkül, hogy lemondanánk a beszűrődő napfényről. A roletta továbbá alkalmas tetőtéri ablakokhoz is, ahová a redőny nem kivitelezhető megoldás. Könnyen kezelhető és szállítható, egyszerűen cserélhető, akár tovább díszíthető, variálható. Mindemellett a roletta árak szintén kedvezőek.

Számos előnnyel rendelkezik tehát mind a redőny, mind a reluxa. Igazából bármelyiket választja, nem fog rosszul járni vele, hiszen cégünk mindkét árnyékolóból kiváló minőséget forgalmaz. A lakóépület adottságaihoz és hasznosításához, a lakók személyiségéhez igazodva pedig könnyedén kiválasztható a tökéletes megoldás. Ha további segítségre van szüksége, keressen bennünket bizalommal!