Reluxa tisztításról pár mondat!

Ha találkozott pár elkoszolódott bútorkárpittal,  vagy barnára porosodott függönnyel, akkor tudja jól, hogy a legszebb bútor, a legelegánsabb lakberendezési tárgy is sokat veszít valós és esztétikai értékéből, ha nincs portalanítva. Nyilván az elhanyagolt környezet elriasztja az emberket, az ügyfeleket, hiszen mindenki ápolt, harmonikus környezetben szereti eltölteni a szabadidejét, vagy intézni napi ügyeit.

Nem kell tálentumnak lenni, hogy a reluxa tisztítás is sokak figyelmét elveszi, hiszen ez a fajta függöny típus nagyon elterjedt, szinte minden második, harmadik otthonban vagy irodában fellelhető. A termék népszerűsége részben annak köszönhető, hogy a  még mindig rendkívül kedvezőek, mindamellett egy reluxa sokoldalú, megfelelően képes szabályozni a beérkező fény erejét, mennyiségét, sőt még az irányát is a forgatópálcák megfelelő beállításával.

Ajánljuk magunkat redőny szerelésre!

Fő tevékenységi körünkbe tartozik a hőszigetelt alumínium redőny, valamint a felsőosztályú műanyag redőny gyártása valamint felszerelése. Foglalkozunk ezeknek a termékeknek vakolható tokos változatával is, továbbá valamennyi redőny rendszerünk megrendelhető beépített szúnyoghálós kivitelben is.

Alumínium redőnyeink kézi vezérlésű és motoros változatban is beszerezhetőek, melyre a motorra 6 év garanciát adunk.
Továbbá ezen tevékenységi körünkbe tartozik még a régi fa, műanyag vagy alumínium redőnyök redőnypalástjának cseréje, sérült, hibás redőnyök javítása, és a gurtnicsere.

Bízzon szaktudásunkban! Kedvező szalagfüggöny árak várják mintatermünkben.

Szalagfüggöny árak változatosak attól függően, hogy az adott kereskedelmi egység milyen áron tudja beimportálni Magyarországra a terméket.

Szalagfüggöny árak

Az oldalunkon található árak bruttó árak, a 27 % Áfa-t tartalmazzák.

Hívjon minket és kérje komplett ajánlatunkat, tudja meg a véglegesen fizetendő összeget azonnal!

Roletta: pár hasznos tipp, hogy szebbé tegye rolettáját!

Nem a vélteltennek tudható be, hogy a roletta ma egyre divatosabban fejlődő árnyékolási technika már Budapesten is. Egyszerű, de , könnyen szállítható, könnyen beszerelhető, olcsóbb megoldás, mely egyszerre több funkciót képes betölteni. Egyik előnye hogy kiválóan árnyékol: nem engedi be a tűző nap melegét az életterünkbe. Másodsorban, ugyanígy az otthonunk intimitását is segít megőrizni azzal, hogy nem engedi láttatni azt a külvilág számára.

 

 

Szalagfüggöny akár otthonra is nem csak irodába:

A szalagfüggönnyel – ahogy a rolettával, de még a reluxával is – számtalanszor találkozhatunk Budapesten, elsősorban üzletközpontokban. Ez nem véletlen, hiszen nem csak olcsó és praktikusak, de jól mutatnak nagyobb ablaktereken is. A szalagfüggönynek, rolettának és reluxának azonban több más olyan pozitívuma is van, melyek nem csak az irodában, hanem a saját otthonunkba is nagyon jól kihasználhatóak. A lenti sorokban a szalagfüggönyökhöz boncolgatjuk a kérdést:

Mire figyeljünk szalagfüggöny felhelyezésénél, illetve milyen praktikus feladatok megoldására képes a szalagfüggöny saját házunkban?

- Térelválasztási funkció. A szalagfüggöny nem csak az ablakokat kelti új életre. Sokan élnek kislakásban, ahol a hálószoba és a konyha egy helyiségben van. Alapvetően nem zavaró osztatlansága a térnek, csak akkor, ha a barátaink érkeznek vagy vendégienk, akiket nem szeretnénk, ha privát széfránkba látnának. Ez esetben a szalagfüggönyt simán elhúzzuk, így gátolván a szabad belátást privát életterünkbe.

 

 Különösen praktikus a roletta  a kicsi, belvárosi lakások számára, ahol  nagy helyet foglalna el egy vastag, súlyos, nehezen kezelhető redőny, vagy ehhez hasonló,hagyományosnak tekinthető árnyékolásra felhasználható termék. Normális helyzetben nincs szükség teljes takarásra, hiszen például a lakótömbök magas emeleti lakásaiba általában nem is lehet belátni. A tűző napsugárzást azonban érdemes megszűrni, valamint a komfortérzetünk érdekében estére árnyékolni. A roletta biztonsági funkcióval is bír mivel 100%-osan csukott állapotában védi a könnyen sérlülő ablakfelületet is. Ami az irodaházakat illeti: nincs mit eltakarni, de a nap belesüthet itt is a monitorokba, illetve egy vetítéses előadás esetén zavaró lehet. A roletta tehát a budapesti korszerű épületek ideális kiegészítője, hasznos segítője, és díszítő eleme is egyben.