Vállalkozásunk 100% -os garanciát vállal a cégünk által végzett nemzetközi költöztetés teljes szervezési folyamatára. A nemzetközi költöztetés egy olyan szakma, mely több éves gyakorlatot és hozzáértést takar. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkező és hozzáértő, csak és kizárólag nemzetközi költöztetéssel foglalkozó kollégáink gondoskodnak arról, hogy szeretett bútordarabjai a lehető legnagyobb biztonságban érkezzenek meg új otthonába. Ez minden megrendelőnk igénye és jogos elvárása. Cégünk pedig azon dolgozik, hogy minden tekintetben túlszárnyaljuk az Ön elvárásait. A nagyságrendileg 30 éves nemzetközi költöztetésbeli múltnk több ezer lebonyolított költöztetés bizonyítja ezt. Hat különböző méret kategóriájú és speciálisa költőztetések elvégzésére kialakított gépjárműveink akár egy 4-5 szobás lakás egyszerre, egy fordulóval történő költöztetését is elvégzi. Akár 1 szobás szuterén vagy  8 szobás családi háza vagy villája, mi hatékony költöztetési megoldást kínálunk Partnerünknek. Nemzetközi költöztetést ugyanazokkal a szintén rugalmas, de egyben szakértő, és önre szabott szolgáltatási csomagokkal végezzük el, mint egy belföldi munkát.

 

A költöztetés árak akár belföldi költöztetés akár külföldi költöztetésről van teljesen egyedien vannak kalkulálva. Hiszen a költöztetés folyamata több összetevőből áll össze: egyik  a szállítási folyamat a másik a költöztetés mint emberi munkaerő felhasználás valamint ehhez esetlegesen kapcsolódó egyéb plusz szolgáltatások.

A költöztetést megelőzően a költöztető cég erre szakosodott kollégája felméri a munkát illetve felméri a leendő megbízója igényét. Eszerint a költöztetés árak illetve egyéb szolgáltatások igénybevételét követően kikalkulálható a végösszeg melyet írásos ajánlat formájában kiadható a partnernek.

Ha a leendő megbízó előlép tényleges megbízói szintre, úgy a költöztetési folyamat és ehhez kapcsolódó megbízási szerződés megírása maradt hátra, hogy a vállalást illetve a költöztetés árakat vagy lágyabban kifejezve a szolgáltatás ellenértékét írásos formában is rögzítsék.

Keressen minket és kérje segítségünket és lebonyolítjuk költöztetését A-Z-ig. Teljeskörűen és maximális odaadással az Ön érdekeit szemelőtt tartva.

 

Költöztetése egy teljes családi háznak nem is olyan egyszerű mint szeretnénk. Számtalan változó tényezőt kell figyelembe venni. Gondoljuk végig milyen tárgyakat kelle elmozdítani (törékeny, hajlik, nehéz). Ajánlatos teljeskörű rakodási tervet készíteni azt követően miután a megbízó lajstromba szedte a ingatlan berendezési tárgyait. A rakodási terv vagy idegen szóval loading plan (ami a szállítmányozásban használatos idegen kifejezés) a költöztetés árak részét képzi. Ennek a tervnek a lekonstruálásá és fizikai megléte mindkét fél érdekét szolgálja. Külföldi költöztetésre való felkészülés mindig egy kiemelkedő felkészülést igényel hiszen számos országon haladhat át a gépjármű ahol eltérő jogi és természeti környezettel találkozhatunk. Mivel számos szolgáltatóval találkozhatunk ezért ajánlott az interneten körbe nézni és költöztetés árakról több helyről informálódni.

 

A költöztetéssel foglalatoskodó cégek privát lomtalanítást is többnyire végeznek. Ilyen  esetekben a lomtalanítás során a használaton kívüli tárgyak elszállítását és megfelelő helyen történő depózását a lomtalanító cég megbízatási szerződés részeként kezeli. Lomtalanításra kérje egyedi ajánlatunkat. Előzetes felmerés után a budapesti lomtalanítás legkorrektebb áraival találkozhat nálunk.

 

A legkedvezőbb költöztetés árak a DBR Költöztetésnél található. Évtizedek óta dolgozunk mind belföldi és külföldi területen. Nyugodtan hasonlítsa össze szolgáltatásainkat más piacon tevékenykedő konkurenciánkkal. Higgye el, hogy a legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani az ajánlott költöztetés árakon.