Mitől szimpatikus tevékenység a bérszámfejtés?

 

Egy iroda életében a legérzékenyebb emberi kapcsolat, ahol (szinte)a legbizalmasabb információk és legtitkosabb adatok felfedezhetőek, az a bérszámfejtés kiszervezése.

Dolgozói létszám, javadalmazási és jutalmazási politika,munkajoggal kapcsolatos problémák, kiküldetések, extra juttatás csomagok,szabadság nyilvántartások ami beletartozik a bérszámfejtés árak  ami hozzájuk tartozik is.

De itt iktatják a dolgozók személyi adatait, TB nyilvántartásait, munkaszerződéseit is amit viszont az adótanácsadó tudd megcsinálni. Ezért sok iparág igyekszik saját berkeken belül tartani az adótanácsadási tevékenységét. Bérszámfejtés Budapesten, jöjjön be üzletünkbe!

Pedig a könyvelés során alapvető, hogy a szolgáltatás során megismert információk, adatok a cég titoktartási szabályzatának betartásával bizalmas információkkal vannak megcsinálva!

Az adótanácsadás Budapesti tevékenységi köre az erkölcsi, anyagi felelősség és a számfejtés összes kötelezettsége, adatszolgáltatása is átkerül az ügyfél vállalathoz, ahol a szakmai felelősség biztosítás garantálja a korrekt folyamatát.

Nem számít, hogy az ország mely részén tevékenykedik a cég, a kiszervezett könyvelés Budapest területén lévő és vidéki székhelyű iparágak részére egyaránt elérhető szolgáltatás.

És hogy mitől különleges munka a könyvelő iroda tevékenységi formája?

Attól, hogy minden olyan munkát levesz a vezérigazgatók, cégtulajdonosok terhéről, amely elvonja őket a vállalkozási tevékenységtől, a vállalkozás céljainak eléréséhez a könyvelő iroda budapestcégek könyvelése.

Ezáltal az iroda az erőforrásait hatékonyan tudja a tervek megfejtésére, így a versenyképesség növelésére irányítani.

A bérszámfejtés kiszervezésével a vállalat mentesül a munkáltatóval – bármilyen jellegű - jogviszonyban állók bér- és bérjellegű havi fizetések, egyéb jövedelmeivel kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek megcsinálásáról.

Nem lesz az adó- és társadalombiztosítási nyilvántartások elkészítésétől, rendszerezésétől, bevallásától és az egyéb bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységről. Könyvelés 13.kerületben, bármikor benézhet hozzánk!