ACÉLÖNTVÉNYEKÖNTÖDE3D NYOMTATÁS  NÁLUNK MINDENT MEGTALÁL, AMI AZ ELŐÁLLÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES LEHET!

 

Egy okos embernek az  acélöntvényekről és az öntöde területéről kéne tudni, mert annál büszkébb lesz magára,hogy minnél többet tudd!

Ha jobban  bele süllyedünk ebbe az iparágba akkor láthatjuk, hogy több száz típusú öntvényt állítunk elő az öntöde területén, melyek anyaga főként acél, saválló acél és bronz. A precíziós öntöde hasznaként kiemelkedőnek monthatjuk ezt a szak ágat mert a körülményes, megmunkálással nehezen kialakítható egyedi öntvény alakzatokat tudunk létrehozni.

Az öntöde legofontosabb része acélöntvényeket valóst meg. Az acélöntvények fizikai szerepeit ötvözéssel tudjuk megvédeni az adott károktól. Acélöntvényeink óriási mennyiségben készülnek az autóipari, mezőgazdasági és élelmiszeripari felhasználásra, de az acélöntvények között felfedezhetőek záralkatrészek, zsanérok minden formája is akár.

Ajánlatokként függően létre tudunk hozni kisebb, közepesen és nagyobb ötvözött acélöntvényeket akár.
A hatalmas tömegű króm, molibdén tartalmú szerszámfémek erős tartóságot vonnak maguk után, amit az öntöde területén tökéletesen meg tudunk valósítani. A magas króm és nikkel tartalmú önvények rozsdamentes öntések alapanyagául teszik lehetővé hogy a megrendelők tudják alkalmazni a munkájukban.

Az élelmiszeriparban gyakran előforduló magasan ötvözött acélöntvények a szivattyúalkatrészek, húsdaráló csigák, paprikaőrlő pengék előállításánál, szokták leadni a megrendelők a rendelésiket az igényeikhez mérten. Aki a földet művelik azok számára főként alacsonyan és közepesen ötvözött acélöntvényeket, gépalkatrészeket szoktunk bíztosítani, mert a keményeb fémek ezekre a területekre nem annyira megfelelőek. Az öntöde ahol jellegzetes öntvények csodái nagy számban valósulnak meg, mint például az erőgépek, kaszálógépek, gyepápoló berendezések öntvény alkatrészei, illetve a vetőgépalkatrészek is közéjük sorolható.

3D nyomtatási és a gyors minták gyártási lehetőséget adnak a mérnökök, építészek, termékfejlesztők, formatervezők, szerszámtervezők, műanyag fröccsöntők, orvosok  részére is új irány elveket nyit meg elérhető díjak mellett. Az RPT műveletek jelentős segítséget nyújtanak azok számára akik ezzel az ipar ággal foglalkoznak hogy terméke minél gyorsabban megrendelői juthasson el a 3D nyomtatás segítsége mellett . Ez a piacra jutási előny fogja kiemelni a cég tulajdonosát és egyre jobb vállalkozását az egyre inkább globalizálódó lokalizációból. 

3D nyomtatási mint lehetőségi forma az oktatás, az autóipar, a műanyagipar és az elektronikai készülékek ipara számára nyújt forradalmian új varázslatot, amivel nagyon sok embernek tudunk segítséget nyújtani.

Már az 1990 években létrejött a 3D nyomtatás mint felfedezés , az additív gyártás ellentétjeként a manuális eljárást szubtraktív előállításnak is szokták nevezni. A 3D nyomtatás egyike  a rohanó világunk forradalmian új műszerének, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott készülékek mennyisége és áruk meredeken megy lefele. A 3D nyomtatás lehetővé teszik termékfejlesztő csoportok munkásainak, hogy kisebb méretű nyomtatókkal tudjanak alkatrészeket és koncepcionális modelleket megteremteni.