Ha nem gondolt még a nyárra hát itt van! Szervezi  a nyaralását ne felejtsen lakókocsi bérlést intézni!

 

"Frentikus" nyaralásra szeretne menni.. Unja már a rendszeres  autóba ki és be...repülőre fel és le. Akkor Önnek ajánlok egy új utazási formát a lakóautó kölcsönzés -t. Ez az új trend az elmúlt 1-2 évben erősödő tendenciát mutat, mely során a lakóautó bérléssel és azok értékesítésével foglalatoskodó cégek egyre szélesebb piacon nyújtják a szolgáltatásaikat. Értem alatta, hogy ahol teljesen ÚJ lakóautót lehet venni ott bizonyos mértékű gépjármű választék is rendelkezésre áll hogy a kevésbé tehetős partnerek lakóautó kölcsönzés formájában egy felejthetetlen nyári emlékhez jussanak.

Magyarországon a a családok és baráti társaságok erőszeretettel utaznak Déli,Dél-Keleti szomszédainkhoz ( Szerbek,Horvátok,Románok,Bulgárok,) azzal a céllal, hogy az országból minél többet láthassanak az út során.

A lakóautó bérléshez néhány személyes okmány elegendő. Az egyik és legfontosabb az érvényes B kategóriás jogosítvány. A másik a 18. életévet betöltő lakókocsi bérlésre szánó egyén életkora. MIvel kiskorú nem írhat alá kölcsönadási  szerződést.

A lakókocsi bérlés mitől lesz felejthetetlen élmény?

- RITKA JÓ hogy együtt utazhat a csapat

-A kinyitható ágyak alvásra is adnak lehetőséget a sofőrnek

-A megállások számát közösen lehet szabályozni... Ha besötétedik akkor egy parkolóban mindneki hunyhat egy kicsit

-Ha többen összefognak akkor a lakóautó bérlés árak megfizethetőek. Hisz a költségek szétoszlanak..

-Fürdő,konyha ,WC? Egy jól felszerelt lakóautó kölcsönzés Budapesten elérhető közelségben ahol biztos megtalálja az Önnek leginkább szimpatikus modelt.

Merre is induljon hogy megtalálja Ön a nyaralásához leginkább pénztárcabarát lakóautó bérlés árakat?

Hívjon fel a lakóautó kölcsönzés Budapest legszínvonalasabb és legnagyobb gépkocsi parkkal rendelkező értékesítőjét! ---> ÖN a premiumlakoauto.hu -t KERESI!

Egyel NŐ a tét? Akkor lakóbusz bérlés az Önnek való fogás! Esetleg 6-8 mennének? Megtaláljuk a megoldást.