Lakásfelújítás Budapesten:

A lakásfelújítás sokak szemében kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől, piszoktól és nem utolsó sorban: hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk?

 

  • Ingatlan tanácsadás, műszaki átvizsgálás, akár a lakás megvétel előtt
  • Belsőépítészeti lehetőségek, alaprajzok és látványtervek készítése, átgondolt felmérés, tervezés
  • Beépítendő termékek konzultációja mintadarabokkal
  • Szakszerű költségkalkuláció, árajánlat készítés
  • Lakásfelújítás kivitelezése
  • Lakberendezési tanácsadás
  • Bútorok és konyhai gépek házhoz szállítása és elhelyezése, beépítése
  • Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi el a kívánt lakásfelújítás Budapest munkálatokat.

Térburkolási tudnivalók:

Fontos tudni, hogy a térkövezésnek, térburkolásnak is vannak szabályai, melyeket be kell tartani az eredményes munka érdekében. A térburkolás gondos tervezést igényel. El kell döntenünk milyen terhelésnek lesz kitéve a burkolat. Más-más kialakítás kell gyalogos, személyautó és kisteherautó forgalom alá. A térburkolás, térkövezés nagyon fontos része a megfelelő vízelvezetés, amiről gondoskodnunk kell. Ami szintén nagyon fontos az a megfelelő szegélykőválasztás, hiszen ez garantálja, hogy semmilyen irányba ne tudjon elmozdulni az elkészült burkolat.

Hasznos dolgok aszfaltozás témakörben:

Gyakran előfordul, amikor aszfaltoztatásra szánja el magát valaki, akkor nem tudja eldönteni, hogy milyen aszfaltot érdemes vásárolnia. 
Az aszfaltok két nagy csoportba sorolhatóak:
Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be.

Különbözõ szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is.

Fõ elõnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására.

Egy jól felszerelt, megfelelõen gépesített kis cég több ezer négyzetméternyi hengerelt aszfaltot tud bedolgozni naponta, míg egy multicég (Strabag, Magyar Aszfalt, Swietelsky vagy az Egút Zrt) akár több tízezer négyzetméter aszfaltot is képes leteríteni naponta.

A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sportpályák, iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetõk belõle.

Festés Budapest:

A felület előkészítésétől, a régi festék eltávolításán, a bandázsozáson, a glettelésen, csiszoláson át egészen a stukkózásig, dekorációs festésig, antikolásig és tapétázásig mindenben törekszünk az Ön egyedi ízlésének megfelelően végezni munkánkat. Festés Budapest szolgáltatásunkat bizalommal ajánljuk figyelmébe.