lakásfelújítás Budapestem sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk? Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakásfelújítás munkánkkal. Egy teljes körű felújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát.
 
Észrevette már, hogy a környezetében, ismerősei között, esetleg a munkahelyén akadnak, akik olyan könnyedén ugranak bele a lakásfelújítás? Esetleg már megvan a kiválasztott lakás vagy ház és már csak egy lakásfelújításra van szükség, hogy otthon válhasson a kiválasztott ingatlanból. Talán a régi jó lakhelyünk szorul egy kis lakásfelújításra?
Felforgatják az addigi kényelmes életüket, végig csinálják az egész procedúrát és a végére még energiájuk is marad. Hogyan csinálják? Milyen veszélyei vannak, mikor több szakember, esetleg három-, négy szakma munkáját kell összehangolni? Mi lehet a lakásfelújítás titka?
 
A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás Budapesten gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb! Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük. Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk Önnek!
lakásfelújítás Budapesten sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk? Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakásfelújítás  munkánkkal. Egy teljes körű felújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát!

Bízza ránk a lakásfelújítást! Szakemberei megoldják Ön helyett akár egy villany körte cseréjét is. Budapesten vállaljuk teljes lakásfelújítással járó új rendszerek kialakítását, adott esetekben bontás nélküli vezeték áthúzását. Természetesen ez esetben is csak a villany szerelő munka díját kell önnek megfizetnie, más szakmákat nem lakásfelújítás során a villany szerelés egy olyan terület, amire csak személyes megtekintés, és az Ön igényeihez igazodva lehet árajánlatot adni.

festés megelőző színválasztásnál sokan elcsúsznak. A számítógép képernyőjén egészen másnak tűnhetnek a színek, mint amilyenek valójában is. Gyakran még a színminták is megtévesztőek lehetnek, mivel egy nagyobb festett falon más lehet a színhatásuk. Amikor hozzálátunk a festés munkához, fontos, hogy rendelkezzen a hozzá szükséges szerszámokkal és felszereléssel. A megfelelő festék kiválasztása a megfelelő ecsetekkel és hengerekkel együtt jelentősen könnyebbé teheti a munkát. Fontos, hogy minden felületet megfelelően legyen csiszolva és zsírtalanítva a jó tapadás érdekében, így a festéstökéletes lesz!
 
A legtöbbet igénybe vett szolgáltatás a tisztasági szobafestés amelyet mindig tapasztalt szobafestő kollégáink végeznek!
 
A tisztasági szobafestés és a jó szobafestő: A szobafestést általában 2-4 évente szükséges újra igény bevenni.A folyamata: Bútorok illetve járólapok felületvédelme, fóliatakarás, maszkolás, repedések illetve kisebb lyukak eltüntetése/csiszolása és 2x festése fehér vagy színes diszperziós falfestékkel. A felület szép tiszta lesz de a régi struktúra esetenként látszódhat.
 
Szobafestés Budapestem több éves tapasztalattal. Ha kérdése lenne hívjon minket bizalommal!