Kovácsoltvas kerítéseket azoknak tanácsoljuk, akiknek isszonyatosan fontos a kialakítása és az egyedi kinézete. 
Végtelen minta közül válogathat mivel  a variációk száma több mint amennyit gondolna.

kovácsoltvas kerítések nagyon szépen illenek a mediterrán kinézetű villákhoz, családi otthonokhoz és még szinte minden épületet egyedivé tesznek. 

kovácsoltvas kerítések minősége miatt, figyelmébe ajánljuk a horgonyzást, melyek akár több évre is kiszolgálja önöket.

Az itt  megnézet rozsdamentes korlátok egy része, mérettől független rozsdamentes acél  oszlopokkal és foggantyúval tudjuk felszerelni. A karcsúbb pálcázat mérettől független rozsdamentes acél csőt a figyelmébe ajánljuk az előkészítéshez. Ezek a gyári méretű termékek, általában minden rozsdamentes korlát ezen acél termékekből állítjuk elő.

Természetesen bármilyen alakzatú, dizájnú rozsdamentes korlátot tudunk létrehozni, de fent felsorolt méretekkel rendelkező rozsdamentes korlátok a legjobb ár érték arányban elkészíthetőek.

Amennyiben csak a hó elől akarjuk védeni a bejáratot, de szeretnénk, hogy a napfény azért bekusszon az otthonába, az előtető megcsínálását   alaklmaznánk. Az előtető,mely polikarbonátból csináljuk az ügyfélnek igen jól bírja az időjárás viszontagságait és minőségben is kifogástalan. Egy előtető fedéséhez minimum 20mm kemény polikarbonáttal készítjük, ezt 100cm-enként alá kellene támasztani, hogy ne dőljn össze. Nem azért mert a ritkább alátámasztásnál nem lenne képes  fenn álni akár több évég is, de hidegben a hatlamas mennyiségű esőtől biztos nem fog összedölni az előtető. A polikarbonáthoz minden alkatrész beszerezhető, ami az előtető készítéshez szükséges. Ezekkel az alkatrészekkel nem szabad az árat figyelembe venni, mert bár más dolgokkal is ki lehet váltani őket, nem biztos, hogy a kivánt minődésget fogja elérni az előtető.

Vállakozásunl a legjobb minőségű kovácsoltvas kapu  forgalmazásával, késztermékek gyártásával és a legfontosabb, hogy teljeskörű kivitelezéssel foglalkozik.