BŐRGYÓGYÁSZAT NYÍREGYHÁZAKÉZSEBÉSZETLÉZERES SZŐRTELENÍTÉS, LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS ÁRAK Nézzen jobban utána!

Szakorvosi rendelőben nagyon sok vizsgálatot eltudunk végezni az orvos állománynak köszönhetően. A bőrgyógyászat Nyíregyháza rendelőnkben az orvosaink mindenben a segítségére vannak. Számos betegünk van aki annyira meg van elégedve a szolgáltatásainkkal hogy akár Budapestről levezet a bőrgyógyászat Nyíregyházai  rendelésünkre is és számos barátjának tovább ajánlott miket! A bőrgyógyászat Nyíregyháza területén lévő doktorok évente legalább háromszor ár ki fizetése nélkül átnézik a pácienseket, mert próbálják felhívni a figyelmet a bőrrák fontoságára.

Általában az igényes megjelenés érdekében a legtöbb hölgy alkalmaz valamilyen szőrtelenítő formát, ami egy kellemetlen, kényszerű feladat. A manuális szőrtelenítés  hosszú ideig tart, sok időt vesz igénybe, és legtöbbszőr ai velejárója a szőrbenövés, gyulladás, pigmentfoltok megjelenése a test felületén.  A legminőségibb  ELOS technológiával végzett évekig tartó lézeres szőrtelenítés ezeket a hátrányokat kiküszöböli, sima, szőrtelen bőrt von maga után.  A kívánt eredmény eléréséhez a legtöbbször 5-8 kezelést kell alkalmazni a kívánt hatás elérése alatt..   Az egyéni adottságoktól függően (szőr szín, bőrszín, hormonháztartás, ) nagy eltérést mutat az, hogy egyénenként összesen hány kezelést igényel.  A szőrtelenítés alatt Ön is védőszemüveget hodhat, hogy a szemet tökéletesen megvédjük a lézeres szörtelenítés során.

Miért is használják egyre többen a lézeres szőrtelenítés:

  • a bőr szebb megjelenésűvé válik, megszűnik a szőrbenövés, szőr csomók hiánya

  • tartósan csökkenti a szőrnövekedést minden féle láb típusnál

  • hatása több évig tart, mint az egyéb szőrtelenítő eljárásoké és a lézeres szőrtelenítés árak se annyira drágák már


Mit kell elolvasnuk a lézeres szörtelenítés árakról akár:

  • a beteg akár részletekben is rendezhetőek

  • előtte 6 hétig nem javasolt a napozás és semmilyen barnulási forma is


 A kezeléseket orvosi egyeztetések előzi meg mely során válaszolunk a felmerülő kérdésekre, megállapítjuk a páciens bőrtípusát és a tesztkezelést is végre hajtunk.

 Amennyiben megszeretné tudni a modern lézeres szőrtelenítés árakat  akkor, várjuk Önt Nyíregyháza belvárosában lévő orvosi rendelőnkben, ahol kellemes környezetben válaszolunk minden kérdésére.

Mit kell észben tartani a kézsebészetről


A rossz kéz összes funkciója nem állítható helyre minden esetben, azonban egy-egy kórkép fennállása esetén, a panaszok megszüntethetők, különféle plasztikai műtétekkel az elveszett mozgások gyakran helyettesíthetők, denervációval megmaradt funkciók esetén fájdalmatlanság érhető el. Ínáthelyezések, ideg transzplantációk, ideg-ínvarratok teszikk lehetővé az anatómiai feltételét a megfelelő működésnek. Ropogó ujj, ganglion, alagút szindróma kivizsgálásával és műtéti megoldásával, teniszkönyök-golfkönyök konzervatív, injekciós vagy műtéti kezelésével teljesen újjá tudjuk tenni a kézsebészet módszerével.


kézsebészeti beavatkozások teljes mértékű háttér, illetve kiterjedt műtői feltételek állnak szolgáltatásra.

Anatómiai tanulásaink, a kézsérültek és a kéz fejlődési rendellenességeinek elvégzése, a műszerek és varróanyagok technikai haladása, mikroszkópos műtéti technika biztosította napjainkra, hogy a kézsebészet önálló orvosi műtővé váljon.

Az ujjak struktúráinak rekonstrukciója, ín, ideg és érképletek, csont és ízület szerezetek, melyek a kéz összehangolt szerkezetét irányítják és végzik, rendkívül finom műtéti dolgokat és speciális tudást feltételeznek.

Minden egyes nap aktivitásunk, munkához való hozzá állásunk, hobbi-sport tevékenységeink jelentős részének eszköze, gyakran érzéseink kifejezésének közvetítője a kéz, gondolok itt többek között akár a legjobb szintű művészi tevékenységekre, vagy a gyermekeink, valamint szeretteink érintésére, simogatására.

Egy kézsebész-traumatológus doktora tudsa szerint kevés szebb feladat valósulthat meg, mint egy-egy elveszett funkció helyreállítása. Segítségnyújtás abban, hogy egy beteg ember a kéz közvetítésével visszanyerje eredeti képességeit.