ACÉLSZERKEZETT GYÁRTÁSÍVHEGESZTÉSHEGESZTŐHEGESZTÉS, MINŐSÍTETT HEGESZTŐ  MERT EKÜNK FONTOS, HOGY JÓ MUNKÁT ADJUNK ÁT

 

 

Egy kicsit ássunk bele mélyebben hogy mi a hegesztés és mi a hegesztő munka részei!

 

hegesztés mint kifejezés megfogalmazása a különálló szerkezeti elemként készült fémalkatrészek hő vagy nyomás segítségével, hozaganyag vagy hozaganyag nélküli összeerősítése és ezzel oldhatatlan kötés létrehozása.

A legfontosabb  ívhegesztésre specializálódott, amely az egyik legősíbb és legtöbbet használt hegesztési eljárás fémek hegesztésénél.

Hegesztés alkalmával a kohéziós fogást többnyire úgy valósítja meg a hegesztő, hogy a hegesztés helyén az alkatrészek anyagát vékony rétegben megolvasztják és így összeforrasztják az adott lemezeket

Kötést létre lehet hozni úgy is, hogy az összekötésre kerülő fémek közötti hézagot az alapanyaggal közel sem egyező, lényegesen kisebb olvadáspontú fémmelösszekapcsolják az elemeket.

Ezt a fogalmat diffúziós kötésnek, forrasztásnakis szokák nevezni-

Ha Önnek is hegesztőre lenne szüksége bátran nézzen utána több minősített hegesztőnek is , mert azok a legjobb szakemberek.

Régiónkban, a gyártó üzemünkben egyedi acélszerkezet gyártása, könnyűszerkezetes épületelemek gyártása, csarnokvázak létrehozása és szerelési munkát végzünk el.

Az acélszerkezet gyártása elengedhetetlen részei bizonyos szerkezetek létrehozásának.

Ám az acéllal való munka (pld. hegesztés, vágás) valódi szakértelemmel kell hogy rendelkezzen a szakember.

Vállalkozásunk évtizedes tapasztalata mind az ívhegesztés mind az acélszerkezet gyártásnál  garanciát add munkáink minőségére.

 

Acélszerkezet gyártás, mertnem is gondolná, hogy mennyi minden múlik a precíz munka!

 Ugye hogy ön sem bízná semmit tudó hegesztőkre vagy szerelőkre az acélszerkezetes lakását? Ezért kell , minden féleképpen minősített hegesztőt leszerződtetni, mert ahhoz hogy minden rendesen alakuljon, megfelelő csapatot kell kiválasztani. Mert egy sima hegesztő lehet hogy nem tud ívhegesztést elvégezni ami az épületek felhúzásához elengedhetetlen folyamat és Ön csak fizeti fizeti ki  a hatalmas vagyont egy olyan munkásnak aki nem minősített hegesztő papírral rendelkezik.

Hegesztés és hegesztés között is van külömbéség és nem is gondolná,hogy min tud múlni akár egykorlát össze rakása. Több tucatnyi hegesztési folyamatot külömböztetünk meg, mert egy segédmunkás csak sima hegesztést tudd elvégezni ami lehet hogy a megrendelőnek nem fogja elnyerni az izlését ezért is szokatak most már egyre gyakrabban minősített hegesztőt alkalmazni aki ívhegesztésre is képes, mert bennük biztos meg lehet bízni!