KLÍMAKLÍMA TELEPÍTÉS,KLÍMA SZERELÉSKLÍMA AKCIÓ NÉZZEN SZÉT OLDALUNKON!

klíma szerelés mert mindent megcsinálunk ön helyet:

  • klíma otthonába való elviletlt, szerelési munkadíjat, anyagdíj amit elvleg az ügyfél nem tudd bíztosítani azt plusz költésgnek számoljuk fel

  • Az elektromos vezetékek kialakítását a kültéri és beltéri egységek szélén, kültéri egység rögzítést, a beltéri egység elhelyezésének kiszámítását is.

  • 100% tudás, tiszta munkavégzést minőségi anyagokkal. A klíma szerelés alkalmával HILTI fúrógéppel készítjük el a szükséges furatokat, fúrás közben nagy teljesítményű ipari porszívóval tísztitjuk el a keletkezett koszt, így a klíma szerelés nagyon kevés kosszal jár. A klíma telepítés végeztével magunk után összeszedjük a koszt, és a klíma szemetét igény eseténmég konténert is rendelünk a sok kosz miatt.

  • Hűtőkör vákuumozást és a természetesen a klma telepítését is.

  • A kedves ügyfelenek előre elmagyarázzuk a klíma helyes használatát, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet átnyújtjuk. Munkánkat szakszerűen, a garanciális követelmények betartásával hozzuk létre

 

Klíma telepítés, mert nem mindegy, hogy ki re bízzuk ezt a feladatot:

klíma telepítés helyénél  rengeteg szempontot kell figyelni. Többek között a hűtendő helyiségek mennyiéségét a szobák méretét, az ablakok által elfoglalt felületet,az épület szerkezetét, a bútorok elhelyezkedését, a kültéri egység felszerelésének lehetőségeit, a csővezetékek elvezetésének lehetőségeit is, mert nem lenne jó döntés rossz helyre felrakni a klíma berendezést.


Azt a helyiséget, amit klímával szeretnénk megajándékozni, nagyon sok problémába ütközhetünk. Ezeket a befolyásoló tényezőket Ön is fel tudja mérni és érdemes ezeket is lejegyzetelnie egy füzetbe vagy bárhova, de ez mellett a jó döntés meghozatalához elengedhetetlen a képzett, tapasztalt klíma telepítésben jártas munkás papaírba foglalt döntése is. Csak a tapasztalt klíma szerelésben jártas szakember képes minden olyan apró tényezőt is megfigyelni az otthonában, amely  nagyon sokat számíthat, hogy milyen klíma tudja a megfelelő hűtést biztosítani álom otthona számára.

 
És akkor említsük meg a klíma vásárlás előnyét is,  a minőségi klíma akcióra is:
Minden berendezés még a legalapabb berendezések is minőséget biztosítanak a vásárlók számára! Nagyon egyszerűen üzemeltethető minden klíma berendezés még akár ott is, ahol az átlagtól melegebbek a nyári hónapok és rövidebb ideig tart a hőség, vagy forróság, mint például a déli régiókban ahol fokozott igénybevételnek vannak kitéve az eszközök. A legtöbben akkor kezdenek el kapkodni a klíma vásárláson, mikor már szezon van és nem nagyon találnak klíma akciókat ezért is érdemesebb ezt már bőven a szeon elött érdemes felszereltetni.

 

Nagyon jó  klíma akcióknál érdemes odafigyelni hogy a klíma tényleg jó legyen!

Szerencsésnek mondhatja magát az a vevő,aki éppen a klíma akció ideje alatt vásárol új készüléket, mert így kiváló hűtő eszközöket nagyon kedvező áron kaphat meg akár mínőségi színtet is nézhetünk, mert a legjobb-legdrágább berendezéseknél is vannak akciók amit akár fél áron is megvehetünk a családunknak.

Klíma akciókért hívjon minket!