Mit jó tudnunk a zsaluról?

A zsalu az építkezéseknél a kiöntött betonszerkezetekhez felhasznált öntőforma, aminek anyag lehet fenyőből, műanyagból, fémből, esetleg szőtt, font favesszőkből, szálas anyagokból.  A zsalu felül vízszintes elemekből(deszkázat vagy fémlemezek, gerendák) van, amelyeket vízszintes és/vagy döntött támasztó elemek (merevítések, dúcok, oszlopok)támasszák ki. A zsalu illesztését fazsaluzat esetén hevederekkel, ácskapcsokkal, szegekkel, ékekkel stb. fixálják össze.

Zsalu bérlés amire szükségetek van!

Az EU-s szabályozásnak köszönhetően egyre jobban szigorítja a homlokzati állvány szállítás árára vonatkozó szabályokat,illetve a régi közhelyeket " dobjatok még arra a platóra többet is " felszólítást,melyre ha felfigyel valaki a közlekedésfelügyelettől, akkor az a vállalat komoly büntetésesekre számíthat, esetleg még a vállalkozás működési engedélyeit is felfüggeszthetik.

A homlokzati állvány alapjának a szélessége 73 cm, a munkaszintek magassága 2 méterenként növekszil, míg a térállványoknál a méret minden irányban szabadon kialakítható és jellemzően csak a legfelső szint épül munkavégzésre alkalmas felületté. Kerekeken guruló alumínium állványaink kisebb méretű ingatlanok beltéri felújításaihoz alkalmazhatóak, akár lépcsőre is könnyen telepíthetőek. Egyszerű mozgathatóságuknak köszönhetően bármikor gyorsan áthelyezhetők és akár 12 méter magasságig megépíthetőek. Homlokzati állvány bérlés itt és most NÁLUNK!

Vállalkozásunk már hosszú évek óta áll Partnereink szolgálatába a homlokzati állvány, állvány kölcsönzés, zsaluzás kérdésköreiben rendelkezésére!

DOKA TÁBLA használati területei!

Egyszerű, flexibilis zsaluzási rendszer családi ingatlanokhoz és egyéb építkezésekhez. Minden alaprajzhoz igazodik a gyors és rugalmas Doka Tábla 1-2-4 födémzsalu. A pontos mennyiség meghatározása egyszerű, nem kell hozzá zsaluterv, elegendő egy egyszerű anyagkalkulátor a pontos számokhoz.

 

Az építkezés helyszínén a legkönnyebb meghatározni a megfelelő főtartók és támaszok maximálisan engedélyezett távolságait és ez alapján meghatározzuk a felhasználandó mennyiséget.

A DOKA TÁBLA  1-2-4 extrém alkalmazkodóképességének köszönhetően minden alaprajzot, támaszgerendát, födémkiugrót és keskeny födémet hatékonyan és gazdaságosan zsaluzhat kézi erővel is akár. A zsaluzás tervezését a miden alkalommal elférő praktikus anyaglépték veszi át. A szabad zsaluhéj megválasztásával minden kívánt betonkép kiönthető.