Fémeknek, fémből való alkotórészeknek egymáshoz való hegesztése olyan fontos kelléke száz és száz iparágnak, hogy enélkül maga a fémipar úgyszólván el sem képzelhető. A hegesztés legrégibb módja a kovácsolással való egyesítése a fémeknek, nem sokkal újabb a forrasztás, az idegen fém segélyével való összeillesztés, a legújabb formái a hegesztésnek az autogén és az elektromos ellenállás hegesztés. E két utóbbi közül bennünket ez idő szerint az autogén hegesztés érdekel.
 
Hegesztés alkalmával a kohéziós kapcsolatot többnyire úgy hozza létre a hegesztő, hogy a hegesztés helyén az alkatrészek anyagát vékony rétegben megolvasztják és így összekötik őket. Vagy pedig az alapanyaghoz hasonló kémiai összetételű töltőanyag: hozaganyag beolvasztásával kapcsolják össze az alapanyagokat. Kötést létre lehet hozni úgy is, hogy az összekötésre kerülő felületek közötti hézagot az alapanyaggal közel sem egyező, lényegesen kisebb olvadáspontú fémmel töltik ki. Ezt máshogyan diffúziós kötésnek, forrasztásnak nevezzük.
 
Cégünk vállal az ipar egész területén szerel technológiai csőrendszereket, ezért minden ágazatban otthon vagyunk. Még maga az élelmiszeripar, gyógyszeripar és az erőművek legmagasabb követelményeire is vannak kompetens megoldásaink a technológiacsőszereléssel kapcsolatban.Az ipari csőszerelés tevékenységi körünk tartalmazza az összes névleges átmérőt és névleges nyomást, amely a szénacéltól és a P-91-es meleg szilárd acéltól a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélig minden anyagigényt teljesítünk.
 
Szeretne tartályt építeni? A legjobb helyen jár! Cégünk vállaljuk termálvíz és egyéb anyagok tárolására is alkalmas puffer tartály építését, gyártását és helyszíni összeállítását, hegesztését valamint szigetelését és burkolását. Cégünk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a tartály építés területén.
 
Tolna megyében, hegesztő üzemünkben egyedi acélszerkezet gyártása, könnyűszerkezetes épületelemek gyártása, csarnokvázak gyártása és szerelése zajlik. Az acélszerkezetes csarnokok ma már a termelés/termelékenység elengedhetetlen részei bizonyos iparágakban. Ám az acéllal való munka (pl. hegesztés, vágás) valódi szakértelmet kíván!