Lomtalanításra időt és energiát fordítani, ráadásul mindezt jól és okosan megszervezni?  Mindez napjainkban egyre költségesebb és csak szigorú előírások mellett lehetséges. Valószínűleg Ön is egyetért azzal, hogy ma már sok mindenre nincs időnk rohanó világunkban. Így van ez a mindennapokban felhalmozott lomokkal, régi bútorokkal, kacatokkal. A hét összes napján vállaljuk lakások, házak, irodák lomtalanítását pincétől a tetőtérig. Kedvezőbbek lesznek a költöztetés árak, ha a bejáratokhoz minél közelebb biztosít számunkra legalább 2, de inkább 3 személyautónyi parkolóhelyet, hiszen így rövidebb távot tesznek meg kollégáinknak a költöztetni kívánt tárgyakkal. Érdemes költözködés előtt egy lomtalanítást csinálni, hogy a költöztetés során már csak azokkal a tárgyakkal legyen dolgunk, melyeket valóban magunkkal kívánunk vinni.

Működésünk 28 éve alatt a legfontosabb szempont, hogy csak a költöztetés nagysága, nehézségi foka, illetve annak körülményei határozzák meg a költöztetés teljes és felszámolt időtartamát. Ügyfeleink egy adott munka esetében több elszámolási formával rendelhetik meg a költöztetést. Megrendelőinknek sem órabéres, sem km-díjas elszámolási formától nem kell tartaniuk, hiszen a munka és a felszámolt költöztetés árak minden tétele megfelelően kontrollálható. A költöztetés árak megfizetése minden esetben a munka végeztével, és csak az ügyfél teljes és maradéktalan elégedettsége esetén történik. A költöztetésben felmerülő problémákat levesszük a válláról, elvégezzük a bútorok levédését, előkészítését, igény szerinti szét-, majd összeszerelését, majd a lerakó címen való elhelyezését, bútorok szükségszerű szét-, majd összeszerelését.

Mindig a költöztetési munka nagysága és a rakodási, hordási körülmények határozzák meg az általunk végzett munka hosszát. Minden leendő külföldi költöztetéskor csak tanácsolni tudjuk, hogy maximálisan éljen, a mai világban könnyen elérhető széles, és bőséges információ áramlás, és beszerzés lehetőségével. A legszélesebb körben, legalaposabban ellenőrizze le, kivel kívánja elvégeztetni nemzetközi költöztetését. Számoljon, adja össze a felmerülő összes költséget, ellenőrizze le a cégeket, vállalkozókat, és csak azután döntsön. Ha az elsőre legolcsóbbnak tűnő, általános áruszállítást, általános ponyvás kocsival végző fuvarozó munkájára, pluszként rárakodó költségeket hozzászámolja, már ott jár, mintha egy professzionális költöztetést végző, annak minden feltételének megfelelő céget választ, a nemzetközi költöztetésének az elvégzésére.