GYORSHÁZKÉSZHÁZKÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ HÍVJON MINKET ÉS EGYEZTETÜNK IDŐPONTOT!

Tökéletes minőségű készházak hatalmas választékban, legjobb árakon!

készházak minden esetben naturista anyagokból vannak előállítva. A készházak a hőszigetelés mellett nagyon jó hangszigeteléssel is tudnak szolgálni a vevőre.

A környezettudatosság előfordulásával egyre híresebbé válnak a gyorsházak és készházak, amelyek nem csupán kiemelkedő energetikai tulajdonságokkal szolgálnak részünkre, de a felépítésük is sokkal kevésbé terheli meg a környezetet és a szomszédok tűrőképességét. Az eltérő eszközök és technológia következtében viszont vannak a ház felhúzásnak olyan szakterületei amelyekre már a tervezés során külön figyelmet kell fordítani, mert az utólagos korrekció sokkal bonyolultabb, mint eleve megfelelően tervezni. Íme néhány tipikus elem:
Mivel a gyorsházak iparában előre elkészített kész elemek helyszínen való összeszerelésével jönnek létre általában ez azzal is jár, hogy a panelekben nem csupán az elektromos vezetékek helye van kialakítva, hanem az egyes szerkezeti elemekben már a vezetékek is bent vannak.

A könnyűszerkezetes ház sokféle fogalma ismert a belföldi válallatoknál is. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként beszélnek ezekről a ház típusokról. Belföldön a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a készházaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő.

A környezettudatosság betőrésével hazánkba egyre népszerűbbé válnak a könnyűszerkezetes házak amelyek nem csupán kiemelkedő anyagi csökkenésseket vonnak maguk után, de a felépítésük is sokkal kevésbé terheli meg a környezetet és a szomszédok tűrőképességét. A különböző anyagok és megoldások következtében viszont vannak az építkezésnek olyan elemei, amelyekre már a tervezés során külön figyelmet kell szánni, mert az utólagos korrekció sokkal bonyolultabb, mint eleve megfelelően tervezni.

Kiknek nem kéne soha  könnyűszerkezetes házat vennie?

Azok a vásárlók akiknek nagyon sok a szabadidejük, és nem tudják, hogyan töltsék el hasznosan. Akik szeretnek tehát „elszórakozni” egy bizonyos részlettel: bizonytalan döntéseket hozni, az alapanyagot egyedül, hosszas keresgélés után szeretnék megvenni, ezt esetleg elrontani, majd visszafordulni és újat hozni. Nekik nem adnánk el  a könnyűszerkezetes házakat. Hiszen a gyorsházal gyorsan, nagyon kemény munka mennyiségben, jól szervezetten készülnek, ahol nincs idő a próbálgatásokra. Akik szeretnek sokat pénzt idobálni a semmire. Vannak, akiknek nem számít a pénz, akiket nem érdekel, hogy a készházak ára sokkal olcsóbbak. Mármint, nem azért nem számít az ár, mert arra, amit igazán fontosnak tartanak, nem sajnálják, hanem, mert végtelen mennyiségű pénzük van, és nem foglalkoznak azzal,hogy éppen mit kell kifizetniük.