Cégünk által forgalmazott mixerbeton primőr osztályú és folyamatosan ellenőrzött magyarországi alapanyagokból kerül gyártásra győri üzemünkben, a különböző nyomószilárdságú és kitéti osztályoknak előírásainak megfelelően.
A mixerbeton szállítása előtt ha megbízónk igényli, ingyenes helyszíni kiszállással biztosítjuk, hogy minden körülményre fel tudjunk készülni és emiatt Önnek váratlan költsége ne legyen!
A mixerbeton szállítást végző járművek győri üzemünkből való elindulásuktól számítva  nagyjából 30 perc alatt az építkezés helyére érkeznek az előre egyeztetett ütemezésnek megfelelően, legyen szó Győr bármely területéről!
Az privát szférában megoldott építkezések kis mennyiségű mixerbeton felhasználásától kezdődőaen, az évente akár több ezer köbmétert bedolgozó építőipari vállalkozásokig, minden megrendelőnk kiemelkedő kiszolgálást kap.

Partnereinket egyéni igény esetén betontechnológiai tanácsadással valamint építési területen történő mixerbeton vizsgálatokkal betontechnológus segíti.

A mixerbeton a "szállított beton" leegyszerűsített megnevezése, de sokan ismerik még készbeton és kevert beton néven is. A mixerbeton szállítását előre egyeztetett mennyiségű cementből, adalékanyagból és vízből, alkalmanént adalékszerekből betonüzemben készre kevert beton, amit beton mixer teherautóval szállítanak az építkezési területre.
Rendelesét megelőzően tekintse meg  árlistánkat, mely a hazánkban leginkább elterjedt használt beton fajtákat tartalmazza. Található a listán könnyűbeton, földnedves beton, betonozás árak, valamint a hozzájuk tartozó transzport árak és betonszivattyúzási óradíjak is.
Ha nehézségekbe ütközik , hogy pontosan mire is van szüksége, kérje segítségünket a mixerbeton típus vagy akár a beton pumpáláshoz szükséges gémhosszának meghatározására is!

Cégünknél kedvező betonozás árak várják. Betonozás árak felől érdeklődjön kollégáinknál.

 

Mit értünk beton pumpálás alatt?

Amikor egy emeletes házra vagy tetőre vagy egyéb nehezen megközelíthető helyre szeretnénk a betont eljuttatni, akkor alkalmazandó a ún. betonpumpa vagy pumix alkalmazására. A pumix egy mozaikszó, ami más szóval egy pumpával kiegészített beton szállító gép. A beton pumpálás során a szállított betont egy pumpa segítségével több tízméteres magasságba, ill. talaj menti csőtelepítéssel akár 100 méteres távolságba lehet elszállítani.

Az áthidaló betonozása

Az építmények falazataiban technológiai, közlekedési, világítási és szellőztetési okokból falnyílásokat kell kiképezni. A nyílások feletti falszakaszok terhét nyílásáthidaló kiváltó szerkezetek adják át a nyílás melletti falszakaszokra. A kiváltó kéttámaszú tartókelemként működik, anyaga: tégla, kõ, fa, vasbeton, acél, vázkerámia. A kiképzési technológiák lehetnek helyszínen falazott vagy helyszínen betonozott konstrukciók, valamint elõregyártott szerkezetek. A helyszíni vagy üzemi betonozással összerakott vázkerámia helyettesítőket szokás félmonolit szerkezeteknek is nevezni. A nyomott öv nélküli áthidalók felett betonozással, vagy kisebb téglából falazással ezt külön ki kell kiképezni.