Maa már elterjedt, hogy évente vagy 3-4 évente lakásfelújítást végzünk. Leggyakrabban festés vagy burkolás de akár gipszkartonozásról legyen szó sokszor magunk vágunk bele a munkába de megéri?

Mielőtt belekezdenénk magunk és nem keresünk egy profi festő vagy festő mestert nem árt ha körbenézünk a piacon festő és  festés árakban, hogy biztos megéri idegen kezet nem belevonni?

festés árak kis internetes kutatással könnyen felmérhetők és azt nézve, hogy mennyi belefektetett időnket veszítjük el akár csak egy szóba kifestésében is rájövünk, hogy egy festő alkalmazása ma már nem luxus.

Mindezek mellett azt is vegyük figyelembe,hogy a festő nem csak a festés végzi el. Előtt előkészíti a lakást, hogy a munka befejeztével nekünk minél kevesebb takarításra szánt időnk menjen el. Továbbá a festéshez szükséges anyagok háztól-házig juttatásáról is a festő gondoskodik.

Ha már eldöntöttük milyen stílusban szeretnénk lakásunk további kényelmét élvezni a festő segíteni fog abban, hogyan és milyen anyagokkal tudjuk kivitelezni ezt.

Ajánlani fog újdonságokat és velünk együtt ötletel, hogy akár egy gipszkartonozással is megújítsa lakásunk küllemét.

A gipszkartonozás ma már nem csak falak felhúzásáról szól de akár polcos elemeket is tudunk helyettesíteni vele.