Egyedi gépek 3D -s előre megtervezése majd kivitelezése az alkatrészektől egészen a teljesen elkészült berendezésig.

Megbízónk igényei alapján megtervezzük a megfelelő gépet, mely magába foglalja a szükséges mechanikus- és elektronikai tervezést, egyedi alkatrészek legyártását, kontroll-, mérés- és csavarozástechnikát, programozást egészen a munkába állítás folyamatáig. Az egyedi kéziszerszámoktól, készülékektől kezdve a kézzel történő összeszerelési munkahelyeken át egészen a félig vagy teljesen automatizált platformokig, olyan egyedi gép gyártási sorokig olyan mechanikai gépeket készítünk, melyek hosszútávon járulnak hozzá Partnereink hatékonysági számainak és mindenekelőtt a költségoptimalizálási elvárásoknak.

Egyedi gépgyártás

Nemzetközileg elfogadott - általánosan elfogadott ajánlások és normák szerint előállított - berendezéseink forgalmazása mellett, mindamellett foglalkozunk egyedi gép gyártással, lemezmegmunkálással is. Ezt a fajta szolgáltatásunkat általában olyan vevők kérik, akik számára nem felelnek meg a forgalomban lévő, bárki számára elérhető normál kereskedelmi forgalomban elérhető eszközök.
 

Szállító csiga gyártás

Darabos, mechanikailag kiszűrt kőzetek szállítására alkalmas berendezés. Nagyjából 30 éve sikeresen alkalmazzák mind kommunális, mind ipari szennyvíztisztítási körökben. Szállító csiga gyártással vállalkozásunk 15 éve foglalkozik így bízvást tudom mondani hogy a szakmánkban kijártuk már a próbákat és Magyarország egyik legnagyobb gyártójává nőtte ki magát. Fontos megemlíteni, hogy a szállító csiga gyártást megelőzően felmérjük leendő megbízónk igényét hogy ennek megfelelően adhassunk ajánlatot.

Mit hívunk:  elevátor-nak ?

Az elevátor vagy más néven "lift" szemes, darabos vagy por halmazállapotú ömlesztett anyagok függőleges, illetve ferde irányú szállítására használt, folyamatos üzemű szállítógép. A csörlő fizikáját felhasználva forgó, többnyire villanymotor hajtású  (esetenként benzines)dobok vagy lánckerekek spirálisan vezetik a vonószalagot amit lehet gumi-, textil-, láncheveder vagy drótkötél (dob esetében), illetve szemes vagy darabos (lánckerék esetében). Az erre csavar vagy kengyellel felerősített serlegekbe, illetve szállítókarokra felrakókban, az elevátor lábánál elhelyezkedő adagolócsúszdáról az előre odahordott alapanyagból merítéssel kerül a szállítandó anyag. Elevátorral a sóbányában is találkozhatunk.