duguláselhárítás azon munkáink közé tartozik, amelyet a szerencsésebb háztulajdonosoknak nem kell igénybe venniük. Azok akik sajnos ezt a  szolgáltatás szakértőire kell hogy támaszkodjanak és hogy hívják embereinket, általában értetlenül állnak a fizetés végeredménye hallott ár előtt. Pedig, ha kicsit elmélyedünk a  témában, sokkal jobban láthatóvá válna számunkra első támpontként az, hogy miért is kell nekünk ennyit fizetnünk, másik támpont pedig az is, hogy a duguláselhárítás minimálisabb összegből kijönn, mint amennyit egy nagyobb csődugulás után kellene fizetnünk mint , például bontani és felújítani is kellene a hiba elhárítása érdekében.Egyre többen szoktak elgondolkozni azon, hogy a munkásaink által végzett duguláselhárítás előnyei igen csak gazdaságosak. A hatékonyság, precizitás, az, hogy a szakember olyan szennyeződéseket is el tud takarítani az útból a dugulás folyamatánál, amelyek ellen egyetlen takarítószer, kézi segédlet, vagy házi praktika sem lenne képes versenybe szállni, ezek mind olyan szempontok, amelyeket észben kell tartani , amikor ajánlatot adunk egy duguláselhárításra..

Csatornatisztításra  még akkor is kellhetünk az ügyfél számára, ha egyébként szerkezeti problémákból kifolyólag (amik lehetnek akár a nem jól beállított lejtésszög, alul méretezett lefolyó hibája) nem jelentkezik napi szinten a csődugulás problémája. Helyes hozzáállás, ha a csatornatisztítást úgy értelmezzük, mint egy éves orvosi vizsgálatot  megelőző módszert. Mert amikor már beköszönt a baj és térdig állunk a koszos és az egészségügyi eletünket veszélyeztetett  szennyvízben, már nem lesz idönk azon ájuldozni, hogy„De kár, hogy ha figyeltünk volna az éves karbantartásra!”
Legyen szó a tartály dugulásáról, a csap, a mosogató vízlevezetőjéről , vagy csatornarendszerünk más részéről,nagyon sok veszélyforrás lehet olyan eltömődés, amelyek rendszeres csatornatisztítással megelőzhetők lennének.

A lefolyó legtöbbnyire napjainkban brilliánsan és tökéletesen működik. Ha viszint nem így történne meg, akkor bekövetkezett  az az időszak amikor az embereknek romba dolna az életük. Nem lehet se a mellékhelységet számunkra használhatóvá tenni, a mosogatnivlót sem tudjuk elmosni,  nem tudjuk a csemeténket megtísztítani, mert ugye a víznek el kellene folynia, de az a csúnya szennyes víz csak üll a lefolyonkan, habosodik és nem megy sehová, mikor pont ez lenne a dolga. A lefolyót napjainkban nem is érzékeljük, csak akkor vesszünk tudomást róla, hogy egyáltalán  elkezdődött a káosz , lassan csordogál le a kiengedet víz, vagy éppen tócsában áll a büdös víz a konyhában. Lefolyótisztítás, csatornadugulás, szennyvízvezeték meghíbásodás nagyon kellemetlen dolog lehet. Ilyenkor jövünk mi a lefolyótisztítás tökéletes emberei, persze csak akkor, ha hívnak minket. De gondoljanak bele, mindenkinek az az előnye, hogy minél gyorsabban, minél hatékonyabban és a lehető legminimálisabb felújítással sikerüljön megszabadulni a problémátóll. Ha lefolyótisztítás, akkor keressen minket bátran mert nincs elöttünk akadáj.