Az Unio-Bau Kft. 2011 óta foglalkozik mixerbeton forgalmazással, mixerbeton szállítással, és beton pumpálás . Az épitőipari szférában  használatos temrékeknél, úgy a betonnál is kiemelkedően fontos a megfelelő minőség, melyet vállalkozásunk úgy kíván elérni, hogy lehető legnagyobb gyártóktól vásárolt beton alapanyagot értékesti tovább üzleti partnerei részére. hangsúlyt fektetünk a mennyiségi kritériumokra, és természetesen az oly fontos leszállítási idő betartására is. Mixerbeton rendelése esestén teljes laborszolgálattal, pumpásaink tapasztalt kollégákkal, valamint minden igénynek megfelelő járművekkel rendelkeznek. Vevőink részére egyedi receptúra alapján gyártott betont is szállítunk. Reméljük, hogy betonozási ajánlataink és betonozás árak felkeltették figyelmét és Megrendelőink között tudhatjuk vállalkozását.

 

Betonozási árak-at elérheti weboldalunkon : mixerbeton-szallitas.hu

 

 

 

Mixerbeton szállítási -ról pár gondolat:

 

A mixerbeton szállítására az erre a munkára felépített, úgynevezett mixer autókkal, és billenőhátú   teherautókkal dolgozunk. Partnerünk megrendelésének leadását követően igyekszünk a rendeltetési helyhez legközelebb eső gyárból indítani a mixerbeton szállítást, hogy a mixerbeton a lehető legkevesebb mozgatással és legrövidebb határidőn belül a célállomáson felhasználható legyen, valamint a beton pumpálás során a pumix autó minimális idő kiesésese mellett részesüljön a folytonos betonkiszolgálásban.

A pumix egy olyan teherautó ami a beton pumpálás során nehezen elérhető szintekre is eljuttatja a betont könnyedén.

 

Betonozási "mindent tudó" :

A cement előre megvételét követően, ha lehet  akkor a betonozásig ne a földön hagyja a cementes zsákokat, mert az anyag a levegőben lévő pára mellett a földben lévő nedvességet is lekötiói. Javasolt a cementet párátol zárt helységben vagy legalább raklapon letakarva tárolni a betonozás elkezdéséig.

A betonozáshoz a cementen és sóderen kívül vízre lesz szükségünk és jó adag energiára.

Ha ezek az elemek a rendelkezésünkre állnak, belevághatunk a betonozás -i munkába.